Liga Zimbrilor / Miercuri se dispută cinci partide din etapa a șaptea

Începută pe 29 august cu partida Dinamo – CSM Oradea (scor 34-30), runda a șaptea a campionatului primului eșalon masculin se va încheia pe 21 octombrie la Timișoara cu partida SCM Poli – Steaua, bucureștenii evoluând marți, 4 octombrie, în Liga Europeană. Programul partidelor de miercuri.

Citește mai mult

Noua ediție a Ligii Zimbrilor debutează luni, la Constanța

Ediția 2022/2023 debutează luni după-amiază, la Constanța, deoarece CSM-ul din localitate (noua denumire a dobrogenilor din această vară) primește vizita CSM-ului din Focșani. Meciul a fost devansat deoarece constănțenii joacă sâmbătă, în Liga Europeană, la Chambery. Citiți programul complet al etapei.

Citește mai mult

Penultima etapă a Ligii Zimbrilor se dispută miercuri

Penultima rundă a campionatului primului eșalon masculin se va disputa integral miercuri, 11 mai, două partide fiind transmise de televiziunea națională. Dinamo e deja campioană și probabil că va primi trofeul și medaliile la finalul partidei cu Steaua, în timp ce Minaur și Potaissa anunță o luptă aprigă pentru un loc de cupă europeană.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Sâmbătă și duminică se dispută etapa a 23-a

Campionatul primului eșalon masculin a intrat în linie dreaptă, în acest weekend disputându-se etapa a 23-a. Cum în privința echipei campioane și a celor două retrogradate lucrurile sunt aproape clare, de interes rămân disputele pentru un loc de cupă europeană și pentru evitarea barajului de menținere/promovare.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Etapa a 22-a se dispută sâmbătă și duminică

După ”dubla” naționalei masculine cu Macedonia de Nord, Liga Zimbrilor s-a reluat cu restanța de miercuri, în care Timișoara a câștigat în fața Stelei. Campionatul primului eșalon masculin continuă în weekend cu partidele etapei a 22-a, care programează trei meciuri sâmbătă și patru duminică. 

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Etapa a șaptea se dispută sâmbătă și duminică

Etapa a șaptea a campionatului primului eșalon masculin a avut un prolog, disputat pe 10 septembrie, atunci când Dinamo a câștigat partida cu U Cluj, scor 46-37. Celelalte 6 jocuri vor avea loc sâmbătă și duminică, două dintre acestea aducând față în față echipe cu pretenții la locuri de cupe europene.

Citește mai mult