Calendarul competițional al sezonului 2019-2020 pentru Liga Florilor, Liga Zimbrilor și Cupa României

Federația Română de Handbal a publicat datele de desfășurare a partidelor din primele eșaloane și Cupa României. Partidele din Liga Florilor se vor desfășura sâmbăta și miercurea, prima rundă fiind prevăzută pentru 31 august, iar ultima pe 20 mai.

Citește mai mult

Programul etapei în Liga Zimbrilor și televizările

Joi vor avea loc șapte partide în cadrul Ligii Zimbrilor, patru din play-off și trei din play-out. Două dintre partidele din play-off sunt televizate, chiar dacă lupta din play-out este mult mai echilibrată, etapa a patra programând jocuri ce se anunță extrem de echilibrate la Baia Mare și Suceava. Citiți programul complet al meciurilor, arbitrii și televizările.

Citește mai mult

Programul primei etape din play-off și play-out din Liga Zimbrilor – un singur meci este televizat

La sfârșitul acestei săptămâni încep fazele finale ale Ligii Zimbrilor, cu prima etapă din cele două serii ale play-off-ului și din play-out. Șase partide vor avea loc sâmbătă și una duminică, însă un singur joc va fi transmis de televiziunea publică. Citiți programul complet al partidelor.

Citește mai mult

Programul etapei a XVI-a din Liga Zimbrilor

Cea de-a treia etapă a returului sezonului regulat din Liga Zimbrilor se va disputa sâmbătă și duminică, fără ca vreun meci să fie televizat, se pare din cauza unei revizii la TVR. Singurul meci care va putea fi urmărit în direct video, este cel de la Turda, transmis de colegii de la turdanews.net.

Citește mai mult

Programul etapei a VII-a din Liga Zimbrilor și televizările

Etapa a VII-a din primul eșalon al handbalului masculin este plină de meciuri tari. Astfel, primele patru clasate joacă între ele, la București și Focșani, în timp ce la Bacău se joacă un meci cu conotații la retrogradare.

Citește mai mult

Programul etapei a VI-a din Liga Zimbrilor și televizările

tapa a VI-a a Ligii Zimbrilor debutează marți seara, în capitală, în sala Dinamo și se încheie sâmbătă, la Constanța. Capul de afiș al etapei este, fără doar și poate, derby-ul bucureștean dintre Steaua și CSM, care va avea loc miercuri. Iată programul complet, arbitrii și televizările:

Citește mai mult

Etapa a treia a Ligii Zimbrilor începe marți, la Suceava. Programul etapei și televizările

Cea de-a treia etapă a Ligii Zimbrilor programează primul meci marți, la Suceava, în timp ce ultima partidă a rundei se va desfășura duminică, la Constanța. Vedeți programul complet al etapei, arbitrii și televizările.

Citește mai mult