Victorie și cu Norvegia pentru naționala de junioare

Naționala de junioare a câștigat miercuri și al doilea joc din grupa secundară IV a europenelor din Muntenegru, 33-27 cu Norvegia, terminând pe primul loc în grupă. După cum o arată și scorul, victoria fetelor noastre a fost una clară și arată că valoarea României era în mod evident de primele opt.

Citește mai mult

Debut victorios pentru naționala de junioare la europene

Naționala de junioare a debutat cu dreptul joi, la europenele U-17, care se desfășoară în Muntenegru, la Podgorica. România a învins Macedonia de Nord cu 40-27 după un meci în care tracul debutului și-a pus amprenta pe evoluția jucătoarelor noastre în primele 20 de minute.

Citește mai mult

O victorie și o remiză pentru naționala de junioare în Serbia / Analiza selecționerului Marius Dănuleț

Echipa națională de junioare a avut un stagiu de pregătire finalizat cu două jocuri de verificare în compania Serbiei. Ca de obicei, selecționerul Marius Dănuleț ne-a pus la dispoziție o analiză a acțiunii, pe care v-o oferim în cele ce urmează. 

Citește mai mult

Încă un obiectiv ratat în handbalul juvenil românesc

Echipa națională de junioare a pierdut vineri partida cu Germania, scor 27-28, terminând pe locul 4 grupa principală III. În condițiile în care Coreea de Sud învinsese Olanda mai devreme, România avea nevoie de o victorie la 5 goluri pentru a se califica în sferturile de finală.

Citește mai mult