Încă un obiectiv ratat în handbalul juvenil românesc

Echipa națională de junioare a pierdut vineri partida cu Germania, scor 27-28, terminând pe locul 4 grupa principală III. În condițiile în care Coreea de Sud învinsese Olanda mai devreme, România avea nevoie de o victorie la 5 goluri pentru a se califica în sferturile de finală.

Citește mai mult

Remiză cu Olanda în al treilea meci de la mondialele de junioare

Echipa națională de junioare a încheiat neînvinsă partidele din grupa E a campionatului mondial din Macedonia de Nord, după ce a terminat la egalitate marți după-amiază, 29-29 cu Olanda. România a avut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o cu un avans de două goluri.

Citește mai mult

România a învins Slovenia și s-a calificat în grupele principale la mondialul de junioare

Naționala de junioare a câștigat luni seara cel de-al doilea joc disputat în grupa E a mondialelor din Macedonia de Nord. Tinerele noastre handbaliste au învins cu 35-25 Slovenia, după o primă repriză mai puțin reușită în fața unei echipe modeste.

Citește mai mult

Naționala de junioare pleacă vineri la mondialele din Macedonia de Nord

Echipa națională de junioare va pleca vineri dimineață către Macedonia de Nord, cu escală la Viena, pentru a participa la campionatele mondiale. Cu o conducere tehnică instalată în mandatul noului președinte FRH, antrenori care au depus un jurământ al tăcerii (iar Constantin Din n-are nicio problemă cu asta, noroc că Steluța Luca își găsește timp pentru a comunica), echipa României va evolua la mondiale în grupa E.

Citește mai mult

Euro U-17 feminin / România învinge Franța după o revenire spectaculoasă

Campionatele europene pentru junioare au început joi, la Podgorica, iar naționala României a început cum nu se poate mai bine. Tinerele noastre handbaliste au învins Franța cu 28-26 după un meci în care adversarele s-au aflat la conducere mai bine de 50 de minute.

Citește mai mult

România a dominat categoric Trofeul Carpați la junioare

Ediția 2021 a Trofeului Carpați rezervat junioarelor (jucătoare născute în 2003-2004) s-a disputat la acest sfârșit de săptămână la Râmnicu Vâlcea. Cele 24 de componente ale naționalei României, care se pregătește pentru europenele din luna august, au fost împărțite în 2 echipe, la turneu fiind invitate și selecționatele Poloniei și Serbiei.

Citește mai mult