Marius Dănuleț: ”Faptul că mai batem naționale ca Norvegia e ceva supraomenesc raportat la condițiile pe care le avem”

Naționala U-17 a României a terminat pe locul al doilea Trofeul Carpați, desfășurat în weekend la Brăila, după două victorii (27-17 cu Slovacia și 30-25 cu Norvegia) și o înfrângere (25-32 cu Ungaria). Ce a spus selecționerul Marius Dănuleț despre această acțiune și nu numai.

Citește mai mult

Euro U-17 feminin / România a încheiat grupa D cu maximum de puncte

Calificată în grupele principale după victoriile din primele două partide, naționala României a avut un meci ușor duminică, în compania celei mai slabe echipe din grupa D, Cehia. A fost o bună ocazie de a da minute tuturor jucătoarelor deplasate în Muntenegru, echipa noastră obținând o victorie clară.

Citește mai mult

Două victorii pentru naționala de junioare înainte de europenele din august

Echipa națională de junioare U-17 (jucătoare născute în 2004 și 2005) și-a continuat pregătirile pentru campionatul european din Muntenegru cu un turneu în Spania, unde a susținut două partide de verificare. România a câștigat categoric ambele jocuri, primul cu Portugalia, echipă ce va juca, de asemenea, la europene, și al doilea cu Spania

Citește mai mult

Naționala de junioare se pregătește de europene la Râmnicu Vâlcea

Echipa națională de handbal junioare (jucătoare născute în 2004-2005) se pregătește pentru campionatul european U17, care se va desfășura în Muntenegru în perioada 5-15 august. Începând de joi, 1 iulie, 24 de jucătoare se află în cantonament la Râmnicu Vâlcea sub coordonarea antrenorilor Larisa Olteanu, Adrian Olteanu și Claudia Cetățeanu.

Citește mai mult

Naționalele de cadete și junioare au câștigat vineri testele cu Elveția

La capătul unui stagiu de pregătire de o săptămână, selecționatele de cadete și junioare ale României au disputat vineri, la Izvorani, partide de verificare în compania naționalelor similare ale Elveției. Ambele naționale ale țării noastre au câștigat, la scoruri identice, 36-32, în condițiile în care au fost folosite toate jucătoarele prezente la stagiul de pregătire.

Citește mai mult