Victorie și cu Norvegia pentru naționala de junioare

Naționala de junioare a câștigat miercuri și al doilea joc din grupa secundară IV a europenelor din Muntenegru, 33-27 cu Norvegia, terminând pe primul loc în grupă. După cum o arată și scorul, victoria fetelor noastre a fost una clară și arată că valoarea României era în mod evident de primele opt.

Citește mai mult

Debut victorios pentru naționala de junioare la europene

Naționala de junioare a debutat cu dreptul joi, la europenele U-17, care se desfășoară în Muntenegru, la Podgorica. România a învins Macedonia de Nord cu 40-27 după un meci în care tracul debutului și-a pus amprenta pe evoluția jucătoarelor noastre în primele 20 de minute.

Citește mai mult

România a terminat pe locul 7 la Euro U-17 feminin

După trei înfrângeri consecutive precedate de trei victorii, naționala de junioare a României a încheiat europenele din Muntenegru cu o victorie în fața țării gazdă. Echipa noastră a încheiat astfel pe locul 7, care-i asigură calificarea la mondiale, dar care este în afara obiectivului, care a fost locurile 1-6.

Citește mai mult

Euro U-17 feminin / România a încheiat grupa D cu maximum de puncte

Calificată în grupele principale după victoriile din primele două partide, naționala României a avut un meci ușor duminică, în compania celei mai slabe echipe din grupa D, Cehia. A fost o bună ocazie de a da minute tuturor jucătoarelor deplasate în Muntenegru, echipa noastră obținând o victorie clară.

Citește mai mult

Euro U-17 feminin / România învinge Franța după o revenire spectaculoasă

Campionatele europene pentru junioare au început joi, la Podgorica, iar naționala României a început cum nu se poate mai bine. Tinerele noastre handbaliste au învins Franța cu 28-26 după un meci în care adversarele s-au aflat la conducere mai bine de 50 de minute.

Citește mai mult

Naționala de junioare se pregătește de europene la Râmnicu Vâlcea

Echipa națională de handbal junioare (jucătoare născute în 2004-2005) se pregătește pentru campionatul european U17, care se va desfășura în Muntenegru în perioada 5-15 august. Începând de joi, 1 iulie, 24 de jucătoare se află în cantonament la Râmnicu Vâlcea sub coordonarea antrenorilor Larisa Olteanu, Adrian Olteanu și Claudia Cetățeanu.

Citește mai mult