Campionatul mondial masculin / Brazilia produce senzație învingând Croația

Mare surpriză duminică, în grupele principale ale campionatelor mondiale de handbal masculin: venită cu maximum de puncte din grupele preliminare, Croația a pierdut în fața surprinzătoarei naționale a Braziliei, care îi perpelise rău și pe francezi în prima fază a competiției.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Franța învinge Spania și ia o opțiune importantă pentru semifinale

Sâmbătă au avut loc primele partide din grupele principale ale mondialelor masculine din Germania și Danemarca. Marele meci al zilei, dintre campioana mondială și cea europeană, a fost câștigat de Franța, care a acumulat deja 5 puncte și e favorită pentru calificarea în semifinale.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Nouă echipe europene s-au calificat în grupele principale

Joi au avut loc ultimele partide din grupele preliminare ale mondialelor de handbal masculin, în urma cărora s-au decis ultimele echipe calificate în grupele principale. De asemenea, au fost programate derby-uri ca Danemarca – Norvegia sau Spania – Croația, având ca miză câștigarea grupelor.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Rezultatele de miercuri, programul complet și televizările de joi

Ziua a șaptea a mondialelor nu a adus mari surprize, poate cu excepția egalului dintre Ungaria și Egipt. Joi se dispută ultimele partide din grupele preliminare, unele decisive pentru calificarea în grupele principale, cum ar fi Macedonia – Islanda. Rezultatele de miercuri, programul complet de joi și televizările.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Egal dramatic între Germania și Rusia, Spania a avut probleme cu Japonia

Ziua a cincea a mondialelor de handbal masculin a fost una aglomerată, cu nu mai puțin de 12 partide. Cea mai interesantă dispută a fost cea dintre Germania și Rusia, încheiată nedecis, rușii egalând în ultimele secunde. Citiți rezultatele de luni, principalii marcatori, clasamentele și programul de marți.

Citește mai mult

Campionatele mondiale masculine / Rezultatele complete de duminică, programul de luni și televizările

Ziua de duminică a fost una cu rezultate normale la campionatul mondial de handbal, surprinzătoare fiind, poate, doar diferența la care Spania a învins Islanda, în cel mai interesant meci al zilei. Iată rezultatele înregistrate, principalii marcatori și programul de luni, care cuprinde nu mai puțin de 12 meciuri.

Citește mai mult

Campionatul mondial masculin / Angola a furnizat surpriza zilei a doua, Franța s-a chinuit cu Brazilia

Ziua a doua a campionatelor mondiale de handbal masculin a programat nu mai puțin de 10 partide, iar suprizele n-au întârziat să apară. Astfel, vicecampioana mondială de acum 4 ani, Qatar, a pierdut în fața Angolei, care a marcat de două ori în ultimele 30 de secunde.

Citește mai mult

Încep mondialele de handbal masculin / Țările gazdă joacă joi în primele meciuri ale competiției

Joi, 10 ianuarie, se dispută primele două partide ale ediției 2019 a campionatului mondial de handbal masculin, care se desfășoară în Germania și Danemarca. Cele două meciuri le au ca protagoniste chiar pe selecționatele țărilor gazdă.

Citește mai mult