Sayonara, Tokyo ! Muntenegru a vrut, noi n-am putut

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice după ce a câștigat partida cu Muntenegru cu 28-25, o victorie la o diferență cu două goluri mai mică decât ne-ar fi trebuit pentru a merge la Tokyo. Evoluția modestă a portarilor și cele patru aruncări de la 7 metri ratate au fost două dintre motivele care au făcut ca echipa noastră să nu obțină victoria la o diferență care să-i aducă o calificare mult dorită.

Citește mai mult

Campioana europeană învinsă clar de Muntenegru! / Cu ce jucătoare va aborda România partida cu Norvegia

Turneul preolimpic de la Podgorica a debutat cu o surpriză, echipa Muntenegrului învingând Norvegia cu 28-23, după ce a condus de la un capăt la altul al jocului. Nordicele au greșit foarte mult în fața unei echipe extrem de determinate și eficace. Sâmbătă, de la ora 20.30 (în direct la Prima TV), România va întâlni Norvegia, campioana europeană jucându-și ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice.

Citește mai mult

Patru zile până la turneul preolimpic / Cristina Laslo: Norvegia are un ușor trac cu noi

Naționala feminină se pregătește intens pentru meciurile anului, care îi pot aduce calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. România va juca sâmbătă de la ora 20.30 cu Norvegia și duminică de la ora 17.00 cu Muntenegru, în cadrul turneului ce se va desfășura în capitala Muntenegrului, Podgorica.

Citește mai mult

Adrian Vasile a anunțat lotul care va încerca să se califice la Jocurile Olimpice

Naționala feminină va juca, la sfârșitul săptămânii viitoare, în Muntenegru, turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Va fi un turneu în 3, România, Muntenegru și Norvegia, primele două clasate urmând să obțină biletele pentru Japonia.

Citește mai mult

Update – Toate competițiile europene sunt suspendate până pe 12 aprilie / Turneele preolimpice au fost amânate, date alternative pentru turneele finale ale cupelor europene

Federația Internațională de Handbal (IHF) a anunțat că turneele preolimpice vor avea loc conform programării inițiale, fără a fi permis accesul spectatorilor. IHF a precizat că fiecare echipă va avea asignat un medic specializat în COVID-19 și se vor face controale medicale pe parcursul tuturor meciurilor.

Citește mai mult