Exclusiv / Manuel Montoya: ”A fost un meci ciudat, nu mi s-a mai întâmplat să pierd la 8 goluri, după ce adversarul a marcat doar 21”

Antrenorul spaniol Manuel Montoya nu a avut un debut tocmai fericit la cârma naționalei masculine a României, care a pierdut în Portugalia la o diferență de 8 goluri, după ce a înscris doar de 13 ori. Iată ce a declarat selecționerul naționalei noastre, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

”Sigur că nu e plăcut atunci când pierzi, numai că acum e puțin ciudat, fiindcă niciodată în viața mea nu am pierdut la 8 goluri diferență, în condițiile în care echipa adversă a înscris 21 de goluri. E incredibil, fiindcă 21 de goluri marcate într-un meci în handbalul modern nu înseamnă practic mai nimic. Am avut destule șanse să marcăm, însă n-am fost deloc preciși în aruncări. Voi revedea meciul în această noapte, dar prima mea concluzie este că e imposibil să pierzi la 8 goluri, în condițiile în care ai primit doar 21, nu e normal. Poți să pierzi la 8 goluri dacă adversarul înscrie 35 de goluri, dar nu 21. Nu aș putea să vă spun care a fost cauza, fiindcă am lucrat doar trei zile cu acești jucători. În orice caz, a fost un meci ciudat, trebuie să-l analizez și voi vorbi mai multe după această analiză. La cald pot spune că am avut o defensivă corectă, o poartă bună, însă am avut o mare problemă în atac. Acesta e subiectul principal pe care trebuie să-l analizez și la care trebuie să lucrez, voi discuta cu jucătorii despre greșelile făcute și vom lucra pentru a le înlătura. Poți câștiga sau poți pierde un meci, dar trebuie să dai totul pe teren. E clar că trebuie să muncim astfel încât la meciul cu Franța, cea mai bună echipă a lumii din ultimii ani, să jucăm mai bine decât am făcut-o în Portugalia. Eu spun că nimic nu e imposibil, însă obligația noastră este să ne îmbunătățim prestația.” Manuel Montoya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *