Bombă în Liga Florilor / CSM Roman se va retrage din campionat !

Surpriză de proporții în Liga Florilor ! Site-ul inroman.ro relatează că echipa de handbal feminin CSM Roman va fi retrasă din campionat, aceasta fiind decizia Consiliului de Administrație a clubului municipalității romașcane.

”În cadrul ședinței de Consiliu de Administrație de azi (n.r. – 30 octombrie), s-a decis retragerea din  campionat a echipelor de fotbal și de handbal. Clubul Sportiv Municipal Roman, ca direcție, nu  se desființează. Personal, am cerut să se voteze separat și să se continue cu activitatea sportivă măcar a echipei de fotbal. La vot, retragerea din campionat a echipei de handbal a fost aprobată cu unanimitate de voturi, în timp ce retragerea din campionat a echipei de fotbal a fost votată de ceilalți patru membri ai CA, eu fiind singurul care am susținut că trebuie să continuăm activitatea sportivă în oraș, măcar în ceea ce privește fotbalul, întrucât această echipă are o lungă și frumoasă tradiție”, a declarat Bogdan Andrieș, consilier local și membru CA al CSM Roman, pentru site-ul inroman.ro.

Conform sursei citate, decizia consiliului de administrație va trebui să treacă și de votul membrilor Consiliului Local Roman pentru a se pune în aplicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.