Victorii ale favoritelor în seria A a Diviziei A feminine

Cele trei partide ale etapei a doua din seria A a eșalonului secund feminin au fost câștigate de echipele mai experimentate, care porneau favorite. La Bacău, Știința a înregistrat al doilea succes consecutiv, echipa pregătită de Ion Arsene și Georgiana Vîntu arătând un joc colectiv mult mai consistent decât în sezonul precedent.

Citește mai mult

Victorii pe linie ale gazdelor în seria A a eșalonului secund feminin

Prima etapă din seria A a Diviziei A feminine a consemnat victorii categorice ale echipelor care au evoluat pe teren propriu. Astfel, CSM Galați și-a începutul drumul spre revenirea în Liga Florilor cu un succes la scor în compania echipei care se va lupta pentru al doilea loc care va asigura calificarea la turneul semifinal

Citește mai mult

Constantin Holban (consilier local municipiul Roman): ”Romanul nu-și permite să țină o echipă în prima ligă”

Pentru a înțelege cum s-a ajuns la decizia de retragere a echipei CSM Roman din Liga Florilor, l-am contactat pe unul din oamenii care a fost alături de echipa romașcană încă de la promovarea în primul eșalon, în urmă cu 15 ani, consilierul local Constantin Holban, care, precizăm, nu este membru al Consiliului de Administrație al clubului. Citiți ce a declarat acesta, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult