CSM Focșani învinge pe CSM Făgăraș într-un meci de neuitat pentru arbitrul Romeo Ștefan

CSM Focșani a obținut joi seara cea de-a șaptea victorie din campionat, în ultimul meci al primei etape a returului Ligii Zimbrilor. A fost un meci la discreția gazdelor, dar care va rămâne în aminitrea unuia dintre arbitri, este vorba de Romeo Ștefan (foto), cel cunoscut în lumea handbalului drept ”Țuțu”, pentru ceea ce s-a petrecut în minutul 6 al meciului. La ora 18.36, soția lui Romeo Ștefan a dat naștere unei fetițe, acesta aflând despre fericitul eveniment în pauză. ”A fost ceva unic, soția trebuia să nască dimineață, s-a mai întârziat, iar eu am aflat în pauză, apoi, repriza a doua a fost una ușoară pentru mine”, ne-a spus tăticul Romeo Ștefan, pe care-l felicităm și pe această cale.

Revenind la meci, iată ce au declarat antrenorii celor două echipe pentru Handbal Mania:

Cred că am făcut unul din cele mai bune meciuri ale noastre în această primă parte a sezonului. Suntem foarte mulțumiți de sistemul defensiv și pentru că am fost susținuți, ca de obicei la meciurile de acasă, iar la final am putut să remarc multă satisfacție pe fețele suporterilor noștri vizavi de ceea ce au văzut. Ne-a mai rămas în acest an meciul de cupă de la Craiova, unde mergem să ne luptăm și să ne calificăm în primele patru echipe ale competiției, o situație neașteptată pentru noi, pentru care vom fi foarte bucuroși. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

Din păcate, în seara asta am făcut un joc slab din toate punctele de vedere. Echipa focșăneană ne-a dominat fizic, iar ratările din situații clare au făcut ca rezultatul să fie cel înregistrat. Așteptările de la acest meci erau cu totul altele, dar acum nu ne rămâne decât să felicităm echipa focșăneană pentru victoria din seara asta. Adrian Petrea (antrenor CSM Făgăraș)

CSM Focșani – CSM Făgăraș 26-19 (15-10)

Focșani: Marocico, Tevzadze – Sladic 7, Miroiu 4, Moisă 3, Țuțu 3, Hrimiuc 3, Mocanu 2, Pătru 2, Hagiu 1, Eros 1, Ragea, Popovici, Rață, Bouroș, Năstasie. Antrenor: Sandu Iacob.

Făgăraș: Vîlceanu, Vasile – Ungureanu 5, Câmpan 4, Popia 2, Huta 2, Vancea 2, Bahan 2, Leordean 1, Constantinescu 1, Capotă, Mînea, Bejinariu, Roșca. Antrenor: Adrian Petrea.

Foto: Facebook Romeo Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.