Dinamo învinge categoric Constanța în prima etapă a returului Ligii Zimbrilor

Calificată în play-off-ul pentru optimile Champions League, dar aflată pe locul 7 în Liga Zimbrilor, campioana Dinamo București avea neapărată nevoie de o victorie în partida cu HC Dobrogea Sud Constanța. Ceea ce se anunța un joc echilibrat a fost doar o demonstrație de forță a dinamoviștilor în fața unei echipe constănțene care nu a reușit să înscrie decât 2 (două) goluri în primele 23 de minute ! După ce au avut 6 goluri avans la pauză, dinamoviștii s-au desprins și la 11 goluri în repriza secundă, obținând, în cele din urmă, o victorie categorică. Succesul campioanei a fost umbrit, din păcate, de scandările suburbane ale ”galeriei” și, dacă lucrurile continuă astfel, televiziunea publică ar trebui să transmită partidele lui Dinamo la ore târzii din noapte cu sigla folosită la filmele pentru adulți. De altfel, observatorul Ioan Ciobanu a solicitat, la un moment dat, prezența forțelor de ordine în proximitatea suporterilor echipei gazdă, pentru a preveni alte incidente.

Dinamo București – HC Dobrogea Sud Constanța 27-19 (12-6)

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Descat 8, Komogorov 6, Zulfic 4, Șandru 4, Acatrinei 2, Gavriloaia 1, Mousavi 1, Alouini 1, Savenco, Negru, Kuduz, Dima. Antrenor: Constantin Ștefan.

Constanța: Mitrevski, Iancu – Toma 5, Kevic 4, Chikovani 3, Csog 2, Nikolic 2, Nistor 1, Ignat 1, Cutura 1, Malinovic, Vujovic, Mocanu, Buricea, Markoski, Susanu. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Foto: Facebook Dinamo București Handbal Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *