Buzăul a scăpat printre degete ocazia de a cuceri un punct pe terenul campioanei

Campioana CSM București n-a arătat deloc bine la primul meci oficial din 2019, în fața nou-promovatei SCM Gloria Buzău, în fața căreia a reușit să câștige în ultimele secunde. Sigur că replica viguroasă a echipei oaspete n-a fost o surpriză, în condițiile în care, în pregătiri, echipa pregătită de Dumitru Muși învinsese la Brașov campioana Croației. Cu o Alina Iordache excelentă între buturi, echipa buzoiană s-a instalat la conducere în minutul 11, menținându-se în avantaj până la finalul primei reprize. În debutul celei de-a doua reprize, CSM-ul s-a desprins la două goluri, dar buzoiencele n-au cedat, au revenit și au preluat conducerea în minutul 46, tocmai printr-un gol înscris din poartă în poartă de jucătoarea meciului, portărița Iordache. Cu o linie de 9 metri în mare formă, beneficiind și de o evoluție modestă a portarilor campioanei, oaspetele s-au desprins la două goluri, iar în minutul 54 conduceau cu 25-23, scor la care Dragan Djukic a solicitat time-out, după care Radicevic a aruncat peste poartă din extrema dreaptă. Alina Ilie a înscris din 7 metri pentru 26-23 în minutul 57, dar oaspetele și-au pierdut luciditatea în atac, iar Lekic a egalat la 26 în minutul 59. Buzăul a avut atacul în ultimul minut, însă a pierdut mingea cu ușurință, apoi Dragan Djukic a cerut time-out cu 19 minute înainte de final. Omoregie a izbutit să înscrie pe pătrundere cu 5 secunde înainte de final golul victoriei, iar Buzăul a scăpat printre degete ocazia de a produce o mare surpriză.

CSM București – SCM Gloria Buzău 27-26 (13-12)

CSMB: Grubisic, Ungureanu – Lekic 7, Omoregie 6, Radicevic 5, Cvijic 4, Lazovic 2, Curea 2, Udriștoiu 1, Bazaliu, Mehmedovic, Manea, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Buzău: Iordache 1 gol, Mîrcă Olariu – Ilie 8, Gedroit 4, Ilyina 4, Leahu 3, Khavronina 2, Simion 2, Subțirică 2, Predoi, Stoleru, Nan, Mărginean, Tabarcea. Antrenor: Dumitru Muși.

Foto: facebook Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Un comentariu la „Buzăul a scăpat printre degete ocazia de a cuceri un punct pe terenul campioanei

  • 11/01/2019 la 14:05
    Permalink

    A câștigat cu ajutorul arbitrelor care au ciupit când a trebuit. Le prevăd un mare viitor. Cat despre campioana de carton… Sper sa le dea gyor pt toate meciurile câștigate cu arbitrul în ultimul minut. Da ce se ai bucurau, câștigaseră fk4!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.