HCM Slobozia câștigă cu HCF Piatra Neamț în eșalonul secund feminin

Primul meci al etapei a 17-a din Divizia A feminină s-a disputat duminică, în devans, la Slobozia, deoarece echipa gazdă va juca la sfârșitul acestei săptămâni în optimile Cupei României. Lidera seriei a primit vizita unei echipe care încă mai speră în calificarea la turneul semifinal și și-a vândut scump pielea. Astfel, de la 5-1 pentru Slobozia în minutul 7, oaspetele au egalat la 9 în minutul 21, după care gazdele au intrat cu 3 goluri avans la pauză.

Slobozia s-a desprins la 7 goluri în primul sfert de oră al reprizei secunde, echipa moldoveană nemareușind să revină, în condițiile în care a mizat pe doar 7 jucătoare de câmp. HCM Slobozia ocupă primul loc în serie, cu 45 de puncte, fiind urmată de CSU Neptun Constanța, 35 de puncte, și HCF Piatra Neamț, 32 de puncte. Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu va juca vineri, pe teren propriu, în optimile Cupei României, cu Dunărea Brăila.

HCM Slobozia – HCF Piatra Neamț 32-26 (15-12)

Slobozia: Savko, Aron, Polocoşer – Georgescu 12, Toma 8, Obedeanu 3, Sava 3, Jlezi 2, Naumenko 2, Marchidanu 1, Ivan 1, Vartic, Nicolae. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Piatra Neamț: Fârțescu, Munteanu – Oancea 10, Dorneanu 5, Miron 3, Roșca 3, Creangă 3, Dâdă 2, Apopei. Antrenor: Dan Valentin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.