Branko Angelovski, Adrian Chiruț și Daniel Georgescu sunt chemați la Comisia Centrală de Disciplină, Ștefan Laufceac și Elena Voicu au fost amendați

Agendă încărcată pentru Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal la ședința de marți, 7 mai. Ștefan Laufceac a fost amendat cu 2500 de lei pentru ”declarații tendențioase, nereale sau care se dovedesc a fi nereale în mass-media cu privire sportivi, antrenori sau orice oficial al cluburilor sau al F.R.H” care afectează imaginea handbalului românesc. Comisia a fost sesizată de secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru, vizavi de afirmațiile auzite în timpul time-out-ului de echipă luat în prima repriză de echipa Steaua București, cu prilejul desfășurării etapei de play-off, cu Dinamo București pe 25 aprilie. De asemenea, jucătoarea echipei Măgura Cisnădie, Elena Voicu, a fost amendată cu 1000 de lei ”pentru declarații care se dovedesc a fi nereale în mass media”, în legătură cu unele afirmații făcute în emisiunea ”gsp live”.

Și următoarea ședință a comisiei, de pe 14 mai, se anunță foarte agitată, comisia convocându-i pe Branko Angelovski, Adrian Chiruț și Daniel Georgescu, pentru a da explicații cu privire la declarațiile făcute după partidele disputate săptămâna trecută în Liga Zimbrilor.

Sursa: frh.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.