Branko Angelovski, Adrian Chiruț și Daniel Georgescu sunt chemați la Comisia Centrală de Disciplină, Ștefan Laufceac și Elena Voicu au fost amendați

Agendă încărcată pentru Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal, la ședința de marți, 7 mai. Ștefan Laufceac a fost amendat cu 2500 de lei pentru ”declarații tendențioase, nereale sau care se dovedesc a fi nereale în mass-media cu privire sportivi, antrenori sau orice oficial al cluburilor sau al F.R.H”.

Citește mai mult

Daniel Georgescu: ”Îl rog pe domnul Angelovski să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui”

Fostul vicepreședinte al FRH și creatorul actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București, Daniel Georgescu, a ținut să-i răspundă team-managerului echipei HC Dobrogea Sud Constanța, Branislav Angelovski, după declarațiile făcute la finalul partidei de la Timișoara.

Citește mai mult

Daniel Georgescu: ”Rugăm federația să-i suspende și pe spectatorii pașnici din Focșani, care au avut nesimțirea să sară în teren să se protejeze”

Fostul vicepreședinte al FRH și creatorul actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București este revoltat de ultima decizie a Comisiei Centrale de Disciplină, fiind convins că Federația Română de Handbal nedreptățește în mod voi și repetat gruparea din Ștefan cel Mare. Iată ce a declarat oficialul dinamovist pentru Handbal Mania.

Citește mai mult