Amicalul CSM Focșani – Dinamo s-a încheiat în minutul 53 după o sticlă aruncată în teren

Cel de-al doilea meci de verificare dintre CSM Focșani și Dinamo București a avut parte de un final mai puțin obișnuit. După un joc extrem de încins, în care angajamentul a depășit adesea nivelul normal al unui meci la început de pregătiri, o fază petrecută în minutul 53 a dus la încheierea partidei.

Citește mai mult

Branko Angelovski, Adrian Chiruț și Daniel Georgescu sunt chemați la Comisia Centrală de Disciplină, Ștefan Laufceac și Elena Voicu au fost amendați

Agendă încărcată pentru Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal, la ședința de marți, 7 mai. Ștefan Laufceac a fost amendat cu 2500 de lei pentru ”declarații tendențioase, nereale sau care se dovedesc a fi nereale în mass-media cu privire sportivi, antrenori sau orice oficial al cluburilor sau al F.R.H”.

Citește mai mult

Daniel Georgescu: ”Îl rog pe domnul Angelovski să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui”

Fostul vicepreședinte al FRH și creatorul actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București, Daniel Georgescu, a ținut să-i răspundă team-managerului echipei HC Dobrogea Sud Constanța, Branislav Angelovski, după declarațiile făcute la finalul partidei de la Timișoara.

Citește mai mult

Daniel Georgescu: ”Rugăm federația să-i suspende și pe spectatorii pașnici din Focșani, care au avut nesimțirea să sară în teren să se protejeze”

Fostul vicepreședinte al FRH și creatorul actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București este revoltat de ultima decizie a Comisiei Centrale de Disciplină, fiind convins că Federația Română de Handbal nedreptățește în mod voi și repetat gruparea din Ștefan cel Mare. Iată ce a declarat oficialul dinamovist pentru Handbal Mania.

Citește mai mult