Reșița egalează în ultima secundă la revenirea în primul eșalon / Declarațiile antrenorilor Ilie Vaidasigan și Eliodor Voica

Meci de infarct joi după-amiază, în prima etapă a Ligii Zimbrilor, la revenirea Reșiței pe prima scenă a handbalului masculin. Bănățenii au avut o primă repriză foarte bună, pe care au încheiat-o cu un avans de 5 goluri, dar buzoienii au egalat după 5 goluri consecutive în primele 8 minute ale mitanului secund. Mai mult, oaspeții au trecut apoi la conducere, iar în minutul 58 aveau 23-21. Țiu a marcat pentru gazde, apropiindu-le la un gol, în ultimele secunde Reșița a avut atacul și a obținut o aruncare de la 9 metri, care a fost și ultima fază a meciului. Alexandru Vulpe a reușit să înscrie și să aducă echipei sale primul punct din noua stagiune.

https://www.facebook.com/100001284718390/posts/2603702626349202/

CSM Reșița – HC Buzău 23-23 (12-7) Arbitri: Octavian Fînață / Ștefan Hendrea

Reșița: Simulescu, Vuiță – Dediu 10, Rohozneanu 3, Vulpe 3, Santeiu 2, Mledenciu 2, L. Ignat 1, Bahan 1, Țiu 1, Heimbach, Starchenko, Bărbuș, Belchite. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Buzău: Manole, Bobeică – Șania 9, Nosrati 9, Bejinariu 2, Mironescu 1, Ionescu 1, M. Anton 1, Dumitrana, Scarlat, Tălmaciu, Grasu, Chircă, Roșca. Antrenor: Eliodor Voica.

Un meci interzis cardiacilor, cu o primă repriză în care am jucat foarte bine, iar în repriza a doua echipa din Buzău a revenit în joc de la o diferență de 5 goluri, conducând chiar pe tabela de marcaj cu un gol în ultimele secunde. Noi am egalat, însă, printr-o execuție extraordinară a lui Alexandru Vulpe. Vreau să le mulțumesc băieților pentru că nu au renunțat în nici un moment la luptă, în ciuda unor decizii nefavorabile și, nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc spectatorilor care au fost lângă noi într-un număr atât de mare. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

 

A fost un meci între două echipe de valori sensibil egale, cu două reprize diferite. Reșița a reușit să controleze jocul în prima repriză și să ia un avantaj considerabil, de 5 goluri, care le-a permis, poate, să se relaxeze în partea a doua. Noi am făcut repriză secundă mult mai bună, în care Șania a fost omul care a făcut diferența la câteva acțiuni și ne-a permis să ajungem în avantaj. Meciul a fost echilibrat la final, noi am avut câteva erori în ultimele secunde, culminând cu acea aruncare de la 9 metri din final când am luat gol. În aceste condiții, rezultatul poate fi catalogat ca unul echitabil, având în vedere erorile comise de ambele echipe. N-aș putea spune că sunt mulțumit de joc sau de rezultat, având în vedere calitatea jocului prestat de noi. L-aș încadra într-un meci de debut de campionat, în care poate și tracul și emoțiile multor jucători și-au spus cuvântul, acestea coroborate cu experiența unor jucători precum Șania, Mironescu sau Bejinariu, care au avut un joc bun, în nota lor obișnuită. Eliodor Voica (antrenor HC Buzău)

Video: Facebook Miruna Maria Mihancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *