Continuă plecările de la CSM Bacău: unul din cei mai buni apărători a plecat la Făgăraș, antrenorul Adrian Petrea e cu un picior la Minaur!

Situație din ce în ce mai complicată la CSM Bacău, care a mai pierdut un jucător și e posibil să rămână și fără antrenor principal. Unul din cei 7 jucători aflați la final de contract a decis să nu mai aștepte oferta întârziată a clubului băcăuan și a semnat cu CSM Făgăraș. Alexandru Bologa (foto, nr. 6, pivot, 24 de ani) a evoluat în ultimele două sezoane la CSM Bacău, fiind unul din apărătorii de bază ai echipei. „Îmi pare rău că am fost nevoit să plec de la Bacău, unde m-am simțit foarte bine în acești doi ani. Păcat că nu s-a putut găsi o soluție pentru cei cărora le-au expirat contractele la sfârșitul lui iunie și, cu părere de rău, cred că asta e lipsă de seriozitate și profesionalism, pentru că se știa de mult că acele contracte se încheie”, a declarat Alexandru Bologa pentru Handbal Mania.

Mai mult, sursele Handbal Mania spun că și antrenorul principal Adrian Petrea este pe picior de plecare. Astfel, antrenorul secund al naționalei masculine de seniori este dorit la Minaur Baia Mare și, în contextul problemelor financiare de la Bacău, nu e exclus să plece la echipa maramureșeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *