Nu paria la Superbet online până nu afli aceste lucruri!

Nu paria la Superbet online până nu afli aceste lucruri!

Cu toții am auzit de Superbet. Este una dintre cele mai răspândite și totodată apreciate agenții de pariuri sportive din România. Cu toate acestea, nu toți pariorii sunt familiarizați cu platforma de pariuri online a celebrului operator. Așa că vom expune aspectele esențiale pe care orice pasionat de jocuri de noroc ar trebui să le știe despre această casă de pariuri.

Poți paria online fără card

Dacă vrei să pariezi online și nu ai card bancar, poți face acest lucru foarte simplu, întrucât vei putea efectua depuneri și retrageri, fără comision, din oricare dintre cele peste 1.200 de agenții Superbet din țară. Așadar, poți avea acces instant la banii tăi, oricând, în intervalul orar al agențiilor.

Ai acces la bonusuri și promoții online și offline

Fie că pariezi în sucursale sau pe internet, la Superbet poți profita de diverse promoții și propuneri de pariuri interesante, cum ar fi:

  • SUPER 6 – 6 meciuri de fotbal prestabilite cu opțiuni de pariere: 1, X, 2 și COTĂ fixă pentru fiecare eveniment
  • SUPER COTĂ – se stabilesc zilnic câteva meciuri cu cote speciale, cu opțiuni de pariere: 1, X, 2, 1X, X2, 12 și se pot se pot juca single, simplu sau sistem.
  • SUPER EXTRA (+5): se stabilesc meciuri cărora li se acordă o COTĂ specială cu opțiuni de pariere: 1, X, 2, 1X, X2, 12. Se poate juca un singur eveniment din categoria Super EXTRA, dar cu încă 5 alte evenimente din oferta standard sau chiar Super Cotă.
  • Duel – Un tip de pariu pe rezultatul unui meci virtual între două ligi, grupuri de echipe, echipe sau marcatori, care se luptă de la distanță într-un meci virtual.

Un alt avantaj este că nu trebuie să mergi în agenție pentru a afla dacă biletul tău este câștigător: Trebuie doar să accesezi pagina Superbet Verificare Bilet și în câteva secunde vei vedea rezultatele fiecărui meci de pe bilet.

Superbet are cea mai impresionantă echipă de PR

Agenția de pariuri românească fondată în anul 2008, care a primit 3 ani la rând premiul de „Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est” din partea CEEGC, se poate lăuda cu o echipă de PR absolut impresionantă: Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroșanu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, Mihai Leu și Daniel Pancu sunt ambasadorii Superbet în acest an.

În plus, experimentații jurnaliști sportivi Lucian Lipovan și Dan Filoti realizează diverse emisiuni deosebite pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Superbet.

Poți juca în SuperSiguranță!

Poți paria în deplină siguranță în toate agențiile Superbet din România! Operatorul respectă toate recomandările autorităților, precum și pe cele ale specialiștilor din domeniul medical. Indiferent că mergi să joci un bilet la pariuri sau că vrei să joci la păcănele, în agențiile Superbet vei avea parte de o experiență cât se poate de plăcută.

(EMBED https://youtu.be/w278Gg4iOZI)

Nu există foarte multe transmisiuni live video

Superbet a lansat recent serviciul de live streaming pentru meciuri, așa că este de înțeles că, cel puțin deocamdată, oferta de evenimente sportive difuzate nu este la fel de vastă precum cea a operatorilor de pariuri online cu ștate vechi.

Poți paria pe cele mai populare loterii, atât online, cât și în agenții

Fie că ești un avid pasional al loteriilor sau că îți place să-ți mai încerci norocul la o extragere, ocazional, Superbet este agenția de pariuri potrivită pentru tine. Asta pentru că atât online, cât și offline, poți juca pariu pe loteriile din Grecia, Polonia, Italia, Spania, Italia, Singapore, Grecia, Ungaria, SUA și așa mai departe.

Oferta de pariuri este din ce în ce mai bogată

Superbet s-a autodepășit în ultimii ani. Operatorul care își făcuse un nume în piața de pariuri terestre a progresat neașteptat de rapid și în mediul online. Compania cu cea mai pronunțată ascensiune din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrală și de Est a introdus, încă din anul 2019, peste 380 de noi opțiuni de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *