Declarații după Vaslui – Suceava 27-27 / Alin Bondar: În handbal nu câștigă întotdeauna cel mai bun

Deci echipa mai bună astăzi a fost CSM Vaslui. Din păcate, în handbal nu câștigă întotdeauna cel mai bun. Trebuie să-mi felicit băieții pentru că s-au bătut, au crezut în ei și și-au făcut treaba pe teren. Asta e, așa trebuie să meargă… Alin Bondar (antrenor CSM Vaslui)

 

A fost un meci de luptă, de alergare. Rezultatul nu ne mulțumește, fiindcă am avut cele 3 puncte în mână dar, din păcate, ne-am precipitat pe final, când nu am mai găsit calea spre poartă. Nu-mi rămâne decât să-mi felicit colegii pentru efortul depus și trebuie să luptăm mai departe, iar pe viitor să nu mai facem astfel de greșeli. Valeriu Erhan (portar CSM Vaslui)

 

A fost un meci extraordinar, palpitant, care era frumos de văzut cu suporteri, știam echipa din Vaslui, cu joc frumos, în viteză, același lucru îl încercăm și noi, să menținem ceea ce se știa despre Suceava, adică jocul în viteză. Pe acest fond de joc, am făcut foarte multe greșeli în repriza a doua. Îmi pare rău că nu scăpăm de greșelile pe care le facem în a doua repriză, ratări multe și greșeli neforțate, acolo s-a făcut diferența. Am avut un altfel de final de joc față de celelate meciuri, am remontat și am reușit să egalăm, ceea ce e un lucru bun. Trebuie să creștem, avem o echipă o nouă, mai bine de 50% din jucători sunt noi, iar asta se vede. Jucăm din ce în ce mai bine, dar trebuie să și câștigăm puncte. Adrian Chiruț (antrenor CSU Suceava)

 

A fost un meci de luptă, ambele echipe și-au dorit foarte mult victoria. Cred că a fost un spectacol handbalistic frumos, cu răsturnări de situație, și sunt convins a fost gustat de cei care au urmărit meciul de acasă. Ștefan Grigoraș (portar CSU Suceava)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *