A treia înfrângere pentru CSM București în Delo Champions League

CSM București a pierdut sâmbătă, la Budapesta, cu Ferencvaros, primul meci al anului 2021, înregistrând a treia înfrângere în grupa A a Ligii Campioanelor. Fără Dragana Cvijic, Gabriela Perianu și Bianca Bazaliu, echipa bucureșteană a condus o bună parte din joc, însă a clacat pe faza ofensivă în ultimele 10 minute, când a înscris doar două goluri.

După 5 minute echilibrate, Ferencvaros a înscris de trei ori la rând și s-a desprins la 7-3 în minutul 11, iar Adrian Vasile a cerut primul time-out. Au urmat 7 goluri înscrise și doar 4 primite de bucureștence în următoarele 8 minute, oaspetele apropiindu-se la un gol și a fost rândul lui Gabor Elek să ceară time-out. Crina Pintea a adus CSM-ul pentru prima dată în avantaj în minutul 25, 13-12, oaspetele intrând cu 2 goluri avans la pauză, 16-14, după golul Cristinei Neagu din ultimul minut al primului mitan.

Ferencvaros a egalat la 19 în minutul 38, chiar dacă CSM-ul a jucat 4 din primele 6 minute ale reprizei secunde în superioritate numerică. Problemele ofensive ale bucureștencelor au persistat, în condițiile în care Neagu a fost luată om la om, iar Adrian Vasile a solicitat time-out în minutul 44, la 21-21. Kovacs a readus echipa gazdă în avantaj, 23-22 în minutul 46, dar echipa bucureșteană a revenit în avantaj 4 minute mai târziu, 25-24, evoluând în inferioritate numerică. Maghiarele au revenit și s-au desprins la 28-26 în minutul 55, pe fondul acelorași imprecizii ale CSM-ului în atac, după care Schatzl a făcut 29-26 cu 3 minute înainte de final, oaspetele nemaireușind să revină. Următoarea partidă a CSM-ului în Champions League va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, la București, cu Vipers Kristiansand.

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – CSM BUCUREȘTI 31-27 (14-16) Arbitri: Anatoliy Novikov / Valeriy Rozhkov (Ucraina)

FTC: Biro, Janurik – Bolk 5, Klujber 5, Hafra 5, Malestein 4, Kovacsics 3, Behnke 3, Schatzl 3, Marton 2, Kovacs 1, Szucsanszki, Csiszar-Szekeres, Kisfaludy, Stolle. Antrenor: Gabor Elek.

CSM: Dedu, Grubisic – Neagu 9, Lazovic 7, Pintea 4, Martin 3, Dembele 2, Klikovac 1, Omoregie 1, Smeets, Jipa, Moisă. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: fradi.hu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *