Liga Florilor / Victorie clară pentru Minaur în fața Craiovei în primul meci al etapei a zecea

Altădată un derby de cupe europene, partida dintre Craiova și Baia Mare, prima a etapei a X-a din Liga Florilor, a fost câștigată categoric de gruparea maramureșeană, scor 30-22. Având din nou mai multe absențe, echipa din Bănie a început greoi jocul, înscriind pentru prima dată în minutul 7, Minaur s-a desprins la 5-1 în minutul 10, iar Bogdan Burcea a cerut time-out. Au urmat cele mai bune minute ale Craiovei din meci, oltencele s-au apropiat la 5-6 în minutul 17, după un contraatac frunctificat de Nica și tot ea ar fi putut egala un minut mai târziu, dar a fost blocată de suedeza Idehn. Craiova a ținut aproape până în minutul 25, apoi Minaur s-a desprins treptat, pe fondul numeroaselor ratări din situații clare ale adversarelor, intrând cu 16-10 la pauză, după ce Enache a apărat un 7 metri la Cace. Maramureșencele și-au mărit încet-încet avantajul în repriza secundă, în care s-au comis destul de multe greșeli neforțate, a avut 30-19 în minutul 55, obținând o victorie fără emoții, care-i consolidează poziția secundă în clasament.

SCM CRAIOVA – MINAUR BAIA MARE 22-30 (10-16) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace 6, Nica 6, Țicu 2, Ion 2, Tudorică 2, Orșivschi 2, Andrei 1, Colac 1, Zamfir, Mincu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Baia Mare: Idehn, Enache – Kovacevic 8, Laslo 7, Borș 4, Blohm 3, Tănasie 2, Burlachenko 2, Popa 1, Fujita 1, Kerekes 1, Lavko 1, Polocoșer, De Souza, Araujo. Antrenor: Costică Buceschi.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *