Craiova obține a șasea victorie, Slatina pierde cu Brăila / Victorina Bora: Când o jucătoare înscrie 12 goluri, înseamnă că apărătoarea n-a fost prezentă la joc

SCM Craiova a reușit joi a șasea victorie a sezonului, a acumulat 18 puncte și a urcat pe locul 10 în clasament, depășind-o pe CSM Slatina. Echipa din Bănie a învins-o fără mari probleme pe nou-promovata Activ Prahova Ploiești, echipă a cărei revenire în eșalonul secund pare deja pecetluită. Dunărea Brăila a învins-o pe CSM Slatina, cu sârboaica Marina Dmitrovic în mare formă, autoare a 12 goluri. Echipa olteană a stat câteva minute în repriza secundă la 2 goluri diferență, însă erorile de pe faza ofensivă au costat-o scump.

DUNĂREA BRĂILA – CSM SLATINA 30-27 (15-11) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Brăila: Șerban, Nenezic – Dmitrovic 12, Dache 5, Tiron 5, Milic 2, Tamires 2, Epureanu 2, Udriștoiu 1, Czeczi 1, Terciu, Safta, Kanaval, Coteț. Antrenor: Neven Hrupec.

Slatina: Nagy, Tymoshenkova – Popescu 5, Ostase 5, Cârligeanu 5, Drăghici 3, Fulgoi 3, Chitacu 3, Stoicănescu 1, Ivan 1, Tămaș 1, Vădineanu. Antrenor: Victorina Bora.

”Ne așteptam la un meci greu împotriva echipei din Slatina, am câștigat și îmi felicit fetele, am utilizat și multe tinere în jocul de azi. Ne putem declara mulțumiți de joc, poate că apărarea n-a fost la nivelul la care ne-am așteptat, dar în atac am fost ok. Cred că în atac s-a făcut diferența astăzi, dar și prin evoluția unor jucătoare cu experiență ca Dmitrovic.” Neven Hrupec – antrenor Dunărea Brăila

”Din păcate, diferența au făcut-o ratările, am ratat exagerat de mult, de pe toate posturile și de la 7 metri, chiar și  jucătoare de la care eu am mari așteptări. Am stabilit clar că trebuie întâmpinați interii lor, iar apărarea la Dmitrovic a fost inexistentă, ea a marcat 12 goluri și ar trebui să fie un semn de întrebare pentru fiecare jucătoare care a fost în fața ei. Când o jucătoare înscrie 12 goluri, înseamnă că apărătorul respectiv nu a fost prezent la joc, dar, repet, părerea mea e că diferența au făcut-o ratările. Azi am fost extrem de dezamăgită de atitudinea jucătoarelor mele, o echipă trebuie să-și vândă scump pielea când intră pe teren, ceea ce noi n-am făcut.” Victorina Bora – antrenor CSM Slatina

SCM CRAIOVA – ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI 31-22 (17-12) Arbitri: Adrian Moldovan / Alin Gherman

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Țicu 8, Zamfir 7, Nica 3, Andrei 3, Șelaru 3, Cace 2, Adespii Molnar 2, Ion 1, Gogoșeanu 1, Orșivschi 1, Savu, Crăciun, Colac, Tudorică. Antrenor: Bogdan Burcea.

Ploiești: Inculeț, Paraschiv, A. Popescu – Șerban 9, I. Leuștean 4, Beșleagă 3, Vartic 2, Lăscăteu 1, Florea 1, Panaite 1, Crețu 1, V. Leuștean, F. Popescu, Bucă. Antrenor: Florin Ciupitu.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *