Poți trăi din sloturi ?

Poveștile de succes ale jucătorilor de cazino ne impulsionează adesea să visăm la un câștig masiv. Cu toate aceste, câștigurile din jocurile de noroc par să fie adesea mai mici, însă mai frecvente. Avem la acest moment un număr impresionant de aplicații mobil cazino online România, astfel încât ne putem dedica timpul jocurilor de noroc fără a fi nevoie să depunem un efort mare.

Pe lângă cei care pun mâna pe premii uimitoare, există o serie de legende referitoare la jucătorii care practică diverse strategii care îi ajută să câștige bani. Spre exemplu, numărarea cărților la jocul de blackjack. Unii dintre acești jucători pot juca blackjack pentru a-și asigura traiul zilnic. În mod similar, un mic procent din pariorii sportivi, pariorii pentru cai și pariorii pe câini sunt, de asemenea, capabili să câștige suficienți bani pentru a duce un trai decent.

Dar este rar să găsești oameni care pot juca pentru a-și câștiga existența. Bob Dancer, de exemplu, susținea că a reușit să se întrețină jucând video poker, dar chiar dacă afirmația sa este adevărată, multe lucruri s-au schimbat de atunci. Este mai greu să găsești acum jocuri de poker video cu plată completă, iar cazinourile plătesc tarife mai mici.

Așadar, se poate trăi din jocuri de noroc?

Înainte de a continua, haide să vedem ce presupune traiul zilnic. Unii oameni trăiesc cu un venit extrem de mic, în timp ce alții au nevoie de sume colosale. Așadar, pentru a da un răspuns la această întrebare e necesar să avem în vedere un număr mare de factori.
Între acești, enumerăm:
Locul unde trăiești.
Câți membri ai familiei ai în întreținere (soțt, soție, copii).
Care este stilul tău de viață.
Dacă ai credite sau datorii.

O altă problemă care trebuie luată în considerare atunci când te gândești să joci sloturi pentru a-ți asigura traiul este lipsa asigurărilor de sănătate și a altor beneficii. Jucătorii profesioniști nu au concediu plătit și nici alte avantaje.

Mulți tineri nu își fac griji cu privire la lipsa acoperirii îngrijirilor medicale, dar pe măsură ce îmbătrânești, aceasta devine adesea o preocupare reală. Dacă trebuie să plătești pentru asigurarea de sănătate, aceasta îți poate consuma o mare parte din venit.

Adevărul este că este aproape imposibil să joci sloturi și să reușești să-ți asiguri existența pe termen lung. Este mult mai probabil să pierzi 1.000 RON pe săptămână decât să câștigi 1.000 RON în același interval de timp.

Chiar dacă majoritatea jucătorilor de sloturi pierd pe termen lung, nu este 100% imposibil să trăiești din sloturi. Ține însă cont de faptul că doar un procent extrem de mic de jucători reușesc această performanță și nimic nu îți garantează că tu te vei număra printre aceștia.

Alege sloturile cu un procent bun de rambursare

Procentu de rambursare la jucător este o informație pe care o găsești pe site-urile cazinourilor online. Numit și RTP (Return To Player), acest procent este un indiciu asupra volatilității unui joc. Cu cât este mai mare, cu atât sumele câștigate vor fi mai consistente. Cu toate acestea, procentul RTP nu garantează câștigurile.

Majoritatea jocurilor de cazino sunt concepute într-un mod în care este destul de ușor să stabilim marginea casei și procentul de rambursare. Dar sloturile sunt diferite. Sloturile au atât de multe variabile încât, cu excepția cazului în care ai acces la un program special, este imposibil să determini marginea casei. Din această perspectivă, este important să verifici procentul RTP.

Participă la turnee

Turneele de sloturi nu au loc în toate cazinourile, motiv pentru care e necesar să faci propria muncă de căutare a acestor evenimente. Un turneu oferă posibilitatea de a participa la un număr de jocuri în schimbul unei taxe de participare, punân la bătaie, de asemenea, o serie de premii atractive pentru primii clasați.

Unele cazinouri oferă turnee de sloturi ca recompensă pentru jucători. Dacă poți câștiga o intrare gratuită la un turneu de sloturi, orice câștig ulterior te va ajuta să depășești avantajul casei în jocul tău normal de sloturi.

Când ești în căutarea unui turneu de sloturi cu taxă de intrare, ar trebui să cauți un eveniment cu premii garantat. Dacă poți identifica turnee la care nu se înscriu suficienți participanți pentru a acoperi fondul de premii, atunci vei avea un avantaj.

Iată un exemplu:

Cazinoul oferă un turneu de sloturi cu un fond de premii garantate de 1.000 USD. Taxa de intrare este de 10 USD și doar 80 de persoane s-au înscris pentru a participa. Dacă împărțim fondul de premiere la numărul de participanți, vom obține valoarea medie a jocului.

În acest caz, media este de 12,50 USD. De fiecare dată când randamentul mediu pentru joc este mai mare decât taxa de intrare, jucătorii au un avantaj.

Mizează pe noroc
Din păcate, singurul mod în care majoritatea jucătorilor își pot câștiga existența din jocul de păcănele este dacă au o doză extrem de mare de noroc. Dacă ai șansa de a obține un jackpot mare și gestionezi inteligent banii, îți poți permite să joci sloturi pe termen lung pentru a obține profit constant.Din această perspectivă, îți recomandăm să te orientezi spre sloturile cu jackpot progresiv.

Norocul nu este o strategie, dar dacă nu te pui în poziția în care ai șansa de a fi norocos, nici nu mai are sens să speri că vei câștiga.

Alege jackpoturile progresive

Singura modalitate de a juca cu adevărat cu un avantaj peste casă este să alegi sloturile cu jackpot progresiv, unde premiul cel mai mare are posibilitatea să crească atât de mult încât să depășească avantajul casei. Problema cu acest lucru este aceeași cu cea pe care am discutat-o ​​mai devreme. Dacă nu cunoști marginea casei, nu poți stabili cât de mult trebuie să urce jackpotul progresiv înainte ca jocul să fie profitabil.

Îți recomandăm să joci doar sloturi care au jackpoturi mari, deoarece este singurul mod în care vei avea șansa de a câștiga suficient încât să ai parte de câștiguri bune. Majoritatea cazinourilor, atât online, cât și off, au cel puțin un joc de sloturi cu un jackpot de peste 1.000.000 de dolari.

Concluzie
Să joci sloturi ca job full time este un vis al multor jucători. Adevărul este însă că, de cele mai multe ori, acesta rămâne la stadiul de vis. Marginea casei asigură un profit pe termen lung pentru cazinouri, așa că foarte puțini oameni câștigă cu adevărat din sloturi.

Poți folosi sfaturile și strategiile de mai sus pentru a avea cea mai bună șansă de a depăși avantajul casei, dar dacă vrei să joci pentru a-ți câștiga existența, poate ar trebui să te orientezi spre alte jocuri de cazino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *