Joi se dispută finalele la Făgăraș Handbal Cup

Miercuri au avut loc partidele zilei a treia din cadrul turneului internațional de junioare Făgăraș Handbal Cup, în care s-au decis echipele care vor lupta pentru medalii. Astfel, finala mare în întrecerea junioarelor 1 se va disputa între LPS Vaslui și CSS Făgăraș. Echipa moldoveană a învins în semifinale pe CSS Odorhei, după un meci foarte disputat, în timp ce formația din Făgăraș a trecut de concitadina CSM după un joc decis la aruncările de la 7 metri.

La junioare 2, finala mare se va juca între CSS 6 București și Chimia Râmnicu Vâlcea, echipe ce s-au întâlnit și în grupa preliminară. Bucureștencele au trecut în semifinale de Vasas (2005), în timp ce vâlcencele au câștigat în fața Coronei Brașov.

Disputa pentru supremație în competiția junioarelor 3 se va da între Corona Brașov și CSM Slatina, echipe ce s-au duelat și în grupă. Ambele echipe s-au impus lejer în semifinale, Corona cu Sporting Ghimbav, iar CSM Slatina cu HC Omer 1 Constanța.

Au fost și momente circumscrise proverbului „țara arde și baba se piaptănă”, adică handbalul românesc e în picaj, dar unii au timp și chiar apetit pentru conflicte mărunte iscate de orgolii prostești, „victimele” fiind, din păcate, copiii. Nu exemplific că nu are sens, însă poate cei în cauză vor mai reflecta asupra situației.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina de Facebook Handbal Mania. Despre ziua finalelor și concluzii referitoare la turneul de la Făgăraș, la sfârșitul acestei săptămâni, începând de vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *