Punct final la ”Făgăraș Handbal Cup” – junioare I, II și III / Rezultate, imagini, clasamente și impresii

Prima parte a turneului internațional ”Făgăraș Handbal Cup”, cea dedicată junioarelor I, II și III, s-a încheiat joi într-o atmosferă frumoasă, semn că evenimentul a fost o reușită deplină. În calitate de partener media, Handbal Mania v-a oferit zilnic imagini și informații de la turneu și îi mulțumesc încă o dată pentru invitație lui Marius Marocico, sufletul acestei competiții, neobosit în continuare, fiindcă în weekend joacă la Făgăraș juniorii IV și ”minihandbaliștii”.

Citește mai mult

A început Făgăraș Handbal Cup – imagini și rezultate din prima zi

Luni dimineață, la Făgăraș, a început cea de-a treia ediție a puternicului turneu internațional de junioare „Făgăraș Handbal Cup”. Competiția este organizată de ACS Maro Făgăraș, sub coordonarea neobositului profesor Marius Marocico, iar Handbal Mania are plăcerea și onoarea de a fi partener media.

Citește mai mult

Încă un regal al handbalului juvenil la Făgăraș, în prima jumătate a lunii august

Competiția pentru juniori ”Făgăraș Handbal Cup” își va consuma în acest an ediția a treia, după un an de pauză cauzat de pandemie. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță sanitară, organizatoarea ACS Maro Făgăraș a fost nevoită să renunțe la două categorii de vârstă, însă, chiar și-așa, ”Făgăraș Handbal Cup” va cuprinde 8 categorii de vârstă.

Citește mai mult

Junioare / Gyor a câștigat prima ediție a ”Făgăraș Handbal Cup” în fața unei săli arhipline

Prima ediție a turneului ”Făgăraș Handbal Cup”, rezervat junioarelor III, s-a bucurat de succes și e de-ajuns să precizăm că la finală au asistat circa 500 de spectatori. Cincisprezece echipe românești și maghiarele de la Győri Audi ETO KC au disputat câte 7 partide timp de patru zile.

Citește mai mult