Cupa României feminin / Minaur a câștigat greu primul joc al optimilor

Prima partidă din cadrul optimilor Cupei României feminine, care se desfășoară la Bistrița, a fost câștigată de echipa care pornea favorită, vicecampioana Minaur Baia Mare. Echipa maramureșeană n-a avut, însă, deloc o sarcină ușoară în fața unei echipe a Slatinei care s-a luptat pentru fiecare minge și a condus până în ultimele 10 minute. De la 24-24 în minutul 54, însă, echipa olteană și-a pierdut luciditatea pe faza de atac, dând ocazia vicecampioanei să se desprindă decisiv, cu 4 goluri consecutive în 4 minute și jumătate. Miercuri, de la ora 10, în sferturi, Minaur Baia Mare se va lupta cu Rapid București pentru un loc în Final Four.

”N-am jucat bine, dar e important că am câștigat. Mâine e altă zi, niciun joc nu seamănă cu altul, vom avea o analiză video pentru a vedea cum să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut astăzi.” Raul Fotonea (antrenor Minaur)

”M-a bucurat foarte mult atitudinea jucătoarelor mele și sunt mulțumită de faptul că am dat minute jucătoarelor tinere și foarte tinere, sper ca ele să facă trecerea de la junioare la senioare cât mai rapid. Consider că am făcut un joc bun, în care ne-am ridicat la nivelul adversarelor.” Victorina Bora (antrenor CSM Slatina)

MINAUR BAIA MARE – CSM SLATINA 28-25 (14-13) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Minaur: Enache, Pandzic, Utkina – Tănasie 7, Laslo 5, A. Popa 4, Zych 4, Burlachenko 3, Fujita 2, Cioca 1, Borș 1, Polocoșer 1, Severin, De Souza, Kerekes, Țîrle. Antrenor: Raul Fotonea.

Slatina: Nagy, Timoshenkova, Pașca – Chitacu 5, Popescu 4, Cârligeanu 4, Livrinikj 4, Necula 3, Ostase 3, Olaru 2, Gheorghe, Coman, Drăghici, Fulgoi, Crețu, Matea. Antrenor: Victorina Bora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *