Potaissa, Minaur și CSM Focșani și-au aflat adversarele din 16-imile Cupei EHF

Luni după-amiază a avut loc tragerea la sorți a partidelor din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei EHF masculine, în care țara noastră va fi reprezentată de trei echipe. Prima echipă românească extrasă a fost CSM Focșani, a cărei adversară va fi echipa islandeză Haukar.

Citește mai mult

Liga Florilor / Rapidul a dat lovitura la Brăila, victorii pentru Minaur și Buzău

Ultimele trei partide ale etapei a cincea din Liga Florilor au fost foarte disputate, iar efectul rezultatelor înregistrate a fost faptul că acum în fruntea clasamentului sunt trei echipe cu câte 12 puncte și nu mai există nicio echipă neînvinsă.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Remiză cu mulți nervi la Baia Mare

Cel de-al doilea meci al etapei a șaptea din Liga Zimbrilor a adus față în față, la Baia Mare, două dintre echipele care reprezintă România în Cupa EHF în acest sezon, Minaur și CSM Focșani. Conform așteptărilor, partida a fost echilibrată, tabela înregistrând o remiză oarecum echitabilă la final.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Constanța a bifat a patra victorie în campionat

HC Dobrogea Sud Constanța și Minaur Baia Mare s-au întâlnit duminică dimineață, în orașul de pe malul mării, într-un joc ce a opus două echipe de cupe europene. Iar partida nu a dezamăgit, măcar pentru faptul că s-au înscris multe goluri de la distanță cu execuții spectaculoase.

Citește mai mult

Minaur Baia Mare s-a calificat fără probleme în turul 2 al Cupei EHF masculine

Conform așteptărilor, Minaur Baia Mare s-a calificat fără probleme în turul al doilea al Cupei EHF masculine, după o dublă manșă lejeră cu bulgarii de la Lokomotiv Gorna Oryahovitsa. Astfel, după 44-22 la Baia Mare, maramureșenii s-au impus cu 33-21 în returul din Bulgaria.

Citește mai mult

Constanța și Baia Mare au câștigat partidele de miercuri, din Liga Zimbrilor

Cele două echipe care reprezintă, în această perioadă, România în Liga Europeană și Cupa EHF au câștigat partidele disputate miercuri în campionat, HC Dobrogea Sud în deplasare, la CSM București (21-19), iar Minaur Baia Mare acasă, cu CSM Bacău (30-28).

Citește mai mult