Liga Florilor / ”Europenele” au învins ultimele patru clasate

Primele partide ale etapei a XI-a din primul eșalon feminin au adus față în față echipele participante în cupele europene și ultimele patru clasate. Nu s-a înregistrat nicio surpriză, dar o jucătoare nu va uita cu siguranță ziua de miercuri, 12 ianuarie 2022.

Citește mai mult

Spectacol total la Râmnicu Vâlcea, victorie chinuită a campioanei

Anul 2022 a început în Liga Florilor cu două meciuri pe cinste, încheiate cu victorii la limită ale gazdelor. SCM Râmnicu Vâlcea și Minaur Baia Mare au oferit spectatorilor și telespectatorilor un meci absolut senzațional, probabil cel mai frumos joc din actuala ediție a primului eșalon feminin.

Citește mai mult

Memorialul Constantin Tită – rezultatele primei zile

Sala sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea găzduiește marți și miercuri cea de-a treisprezecea ediție a turneului amical „Memorialul Constantin Tită”. Anul acesta echipele participante sunt SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău, CSM Slatina și Dacia Mioveni.

Citește mai mult

Cupa Slatinei a fost câștigată de echipa gazdă

CSM Slatina a câștigat cea de-a treia ediție a Cupei Slatinei chiar dacă a pierdut ultimul joc al turneului în fața Daciei Mioveni. Tot luni s-a mai jucat și meciul HC Zalău – CSU Știința București, câștigat de echipa lui Gheorghe Tadici, care a acumulat tot două victorii.

Citește mai mult

Cupa Slatinei – rezultatele și casetele tehnice din prima zi

Primul turneu amical al iernii este organizat de CSM Slatina duminică și luni. Cupa Slatinei e la ediția a treia, invitatele echipei organizatoare fiind HC Zalău, Dacia Mioveni și CSU Știința București. Citiți rezultatele și casetele tehnice ale celor patru jocuri disputate duminică, 19 decembrie.

Citește mai mult

Liga Florilor / Echipele ”europene” au câștigat partidele de marți

Două dintre echipele care vor juca în weekend în manșa 1 a turului 3 preliminar al Ligii Europene feminine au disputat marți partidele contând pentru etapa a IX-a a Ligii Florilor, ultima din acest an. Ambele au obținut victorii, SCM Gloria Buzău în deplasarea de la Slatina, iar Măgura Cisnădie pe teren propriu.

Citește mai mult

Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița și Mioveniul au obținut primele victorii

Primele două meciuri ale zilei în Liga Florilor s-au disputat la Slatina și Mioveni și au oferit dispute echilibrate. Gloria Bistrița-Năsăud a reușit prima victorie a sezonului în deplasarea de la Slatina, însă se poate spune că echipa gazdă a scăpat printre degete măcar un punct.

Citește mai mult

Liga Florilor / Finaluri pe muchie de cuțit la Slatina și Râmnicu Vâlcea

Ultimele patru partide ale primei  etape din noua ediție a Ligii Florilor s-au disputat duminică. Cele două jocuri desfășurate în Oltenia, dimineață la Slatina și seara la Râmnicu Vâlcea, au fost echilibrate, cu finaluri de infarct.

Citește mai mult