Poți să trăiești din jocuri de noroc ?

Visul de a face ceea ce îți place pentru a-ți câștiga existența nu este unul nou. Este o ambiție de-o viață pentru mulți oameni și dacă se întâmplă să ai o slăbiciune pentru jocurile de noroc, poate că te-ai întrebat dacă poți trăi din jocuri de noroc.

Răspunsul scurt este da, dar a deveni un jucător profesionist nu este nici ușor și nici lipsit de pericole. A paria pentru a-ți acoperi cheltuielile zilnice îndeamnă la un stil de viață care poate implica riscuri financiare semnificative și ar trebui să fii conștient de acest lucru înainte de a începe. Însă pentru a deveni un profesionist, este necesar să ai în vedere mai mult decât ponturi pariuri sau tactici de amatori. Este nevoie să aprofundezi strategii concrete și să ai o evidență clară a cheltuielilor tale.

 Poți trăi din jocuri de noroc?

Răspunsul simplu este da, poți trăi din jocuri de noroc. Există numeroase exemple de persoane care au sfidat orice logică și au câștigat sume importante din gamblig. De exemplu, Benjamin Tucker Tucker „Parlay” Patz a reușit să câștige 1 milion de dolari din parlays – un tip de pariuri sportive – doar în câteva luni.

Cu toate acestea, realizările lui Patz pălesc în comparație cu cele ale lui Billy Walters, un parior sportiv care a câștigat aproximativ 300 de milioane de dolari din pariuri și jocuri de noroc în timpul vieții sale.

Desigur, atât Patz, cât și Walters au ajuns în cele din urmă la închisoare, motiv pentru care nu reprezintă cele mai bune modele pentru tine. Așadar, nu este imposibil să trăișești din jocuri de noroc, dar șansele să o poți face la un nivel înalt nu sunt neapărat realiste.

Cum să devii un jucător profesionist pornind de la zero

Pentru a deveni un gambler profesionist, nu poți fi orientat doar spre a acumula sume cât mai mari de  ban.

De fapt, oricine se aventurează să studieze jocurile de noroc – și, fără îndoială, jocurile de îndemânare – va aborda întotdeauna subiectul cu interes, mai degrabă decât cu dorința de a acumula rapid bogății.

Unii dintre cei mai de succes jucători de poker, cum ar fi Negreanu, Ivey, Venessa Selbst și Maria Konnikova, au jucat acest joc nu din doința de a deveni bogați, ci din interes real pentru poker.

Pentru a-ți începe drumul în lumea jucătorilor profesioniști este important să alegi o activitate care să îți placă. Din fericire, în gambling poți opta între:

  • Poker
  • Blackjack
  • Baccarat
  • Pariuri sportive
  • Video Poker

Fiecare joc vine cu părți pozitive și cu factorii de risc implicați. De exemplu, un joc de poker se bazează puțin mai mult pe îndemânare decât un joc de video poker.

Pariurile sportive reprezintă o oportunitate fantastică pentru pasionații de sport care doresc să încaseze bani pe baza cunoștințelor din domeniul sportului.

Blackjack-ul este cu siguranță o modalitate excelentă de a câștiga bani atunci când joci în cazinourile terestre, dar dezavantajul este că, pentru a face acest lucru, va trebui să înveți cum să numeri cărțile, iar cazinourile au interzis neoficial această tehnică.

Ținând cont de acest lucru, îți recomandăm să te concentrezi pe cele două sau trei activități care au cea mai mare scalabilitate, și anume: poker, video poker și pariuri sportive. Pentru a deveni un parior profesionist în oricare dintre aceste activități, vei avea nevoie de multă practică și de o înțelegere profundă a jocului.

Ce este un parior sportiv profesionist?

În timp ce există mulți oameni care se bucură de blackjack și, cu siguranță, de poker, a deveni un parior sportiv profesionist este una dintre cele mai râvnite experiențe din rândul fanilor sportului. La un moment dat, un parior sportiv se gândește inevitabil, la varianta în care ar putea să-și folosească toate cunoștințele despre sport pentru a obține un profit.

Cu toate acestea, a fi un parior sportiv nu este același lucru cu a fi un fan al sportului. Acesta din urmă sugerează o conexiune emoțională cu o echipă sau cu un jucător.

Un parior sportiv profesionist, însă, știe că singur lucru care contează atunci când face un pariu este probabilitatea de a câștiga.

Care sunt câștigurile unui parior profesionist?

Salariul unui gambler nu este niciodată identic de la o lună la alta. De fapt, nici nu putem să vorbim de salariu ci de un venit. Deoarece jocurile de noroc sunt extrem de volatile, nu există nicio modalitate de a preconiza  o rată fixă de rentabilitate pe o anumită perioadă de timp.

De fapt, nu există nicio modalitate de a te aștepta la vreun randament. Persoanele care reușesc nu câștigă de fapt un salariu de parior profesionist. Mai degrabă, ei colectează câștiguri din numeroase activități, pariuri, jocuri și așa mai departe, pentru a le adăuga la bugetul lor general, care poate dispărea la fel de repede cum a apărut.

Așadar, nefiind fixat un salariu de jucător profesionist, de ce mai aleg oamenii să meargă pe acest drum? Unii spun că este foarte distractiv, iar alții sunt convinși și chiar determinați să reușească în ciuda tuturor riscurilor la care se supun. Adevărul este că jocurile de noroc invită la un stil de viață care poate avea repercusiuni financiare serioase.

Pe de altă parte, însă, atâta timp cât îți poți controla obiceiurile de joc și stăpânești cel puțin strategiile de bază, te poți bucura de câștigarea unor fonduri suplimentare.

Cu siguranță, acesta nu va fi un salariu de parior profesionist, dar dacă vei ajunge vreodată acolo unde sunt astăzi Haralabos Voulgaris și Daniel Negreanu, chiar ai avea nevoie de un salariu?

Cu toate acestea, asigură-te că nu te grăbești niciodată și că nu te lași dus de valul visului de a deveni un jucător profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *