Top jocuri de păcănele cu tematică din lumea sportului

Sportul a făcut întotdeauna casă bună cu jocurile de cazino. Sunt numeroase exemple de sportivi cu notorietate – chiar și handbaliști – pasionați de păcănele, poker, blackjack sau ruletă. La rândul lor, producătorii de sloturi s-au inspirat din lumea sportului pentru a crea jocuri apreciate de cei care se relaxează accesând cazinourile online.

Fotbalul își respectă statutul de „sport rege” în ceea ce privește numărul de păcănele dedicate. Sporturile cu motor, cursele de câini și de cai, hocheiul, handbalul sau golful se numără și ele printre disciplinele reprezentate pe grilele sloturilor. Pentru un top al jocurilor de păcănele cu tematică din lumea sportului, ne-am gândit la următoarele titluri:

FOOTBALL CHAMPIONS CUP

Primul lucru de făcut atunci când începi să joci „Cupa Campionilor” este să îți alegi țara pe care dorești să o reprezinți. România nu se află printre opțiuni, însă poți juca cu Brazilia, Argentina, Franța, Germania sau Anglia. Ai șanse mari de a obține un câștig frumos dacă pe ecran se opresc minim trei simboluri bonus, pentru că atunci se execută „lovituri de departajare”. Tu execuți 5 penalty-uri, dând click una dintre cele patru mingi din colțurile porții, iar calculatorul are și el cinci șuturi, pe care trebuie să le parezi.

O altă funcție specială este Turneul Free Spins, care are formatul unei faze eliminatorii de la un turneu final. Poți beneficia de maxim 4 runde gratuite, pentru a câștiga finala. Există mai multe tipuri de simboluri Wild: Overlay Wild, Wild clasic și Scoring Wild, care poate fi în favoarea ta, sau în favoarea adversarului.

WILDHOUND DERBY

Este inspirat din cursele de ogari, foarte populare în Marea Britanie și nu numai. Funcția specială cea mai importantă este reprezentată chiar de o cursă între pictogramele care reprezintă patru câini (Wild Dogs), toți fiind pe rola cea mai din dreapta (rola 5). La început, îți alegi un favorit, apoi începe o secvență de rotiri gratuite. La fiecare rotire, unul dintre câini avansează spre stânga (cel care este pe linie cu iepurele de aur). Câștigă participantul care iese primul de pe grilă. În cazul în care este cel ales de tine, ai ocazia să dai de Roata Câștigătorilor, care acordă un multiplicator pentru toate câștigurile obținute în seria de runde gratuite.

Cupa este Wild, iar sulurile de bancnote, funda, biletele la curse și programul evenimentului sunt alte simboluri valoroase.

HOT SHOTS

Este meci mare în pădure, iar animalele sălbatice sunt spectatori fanatici. Cel mai așteptat moment este cel în care pe ecran se opresc trei pictograme „Hot Shots”, care declanșează o serie de până la 20 de rotiri gratuite cu multiplicator x3. De asemenea, aceste pictograme au valoare de simbol Scatter. Mingea de fotbal este simbol Wild care se poate extinde atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Acest slot este construit pe mecanism Megaways, având 243 de linii de plată. Pentru a avea parte de un câștig, trebuie doar ca simbolurile de același fel (sau în combinație cu Wild-ul) să se regăsească pe linii adiacente. Ursul cu căciulă de iarnă este cel mai valoros simbol dintre animale.

BREAK AWAY

Face parte din categoria de jocuri Microgaming cu tematică sportivă, producătorii acoperind toate elementele reprezentative pentru un meci de hochei pe gheață: suprafața de joc, hocheiști individual și hocheiști care se duelează pentru puc, casca de portar cu grilaj, mașina de curățat gheață, portar, patine, arbitrul și pucul în flăcări, care este simbol Scatter. În funcție de numărul de pictograme Scatter oprite pe ecran, poți primi până la 25 de rotiri gratuite cu multiplicator de până la 10x.

Pentru câștiguri este valabil modul colapsabil, care face ca pictogramele implicate în combinația norocoasă să dispară, lăsând locul altor simboluri. „Break Away” este simbol Wild, ce poate ocupa o poziție, două poziții pe rolă sau chiar întreaga rolă.

FOOTBALL STAR DELUXE

Ultimul joc din selecția pe care ți-o propunem este foarte îndrăgit de către microbiști. Sunt surprinși fotbaliști „de câmp” în diverse ipostaze, portari, arbitri, faze de meci filmate de sus, de la înălțime. Peste 40 de simboluri Wild în stack pe rolelele 3,4 și 5 îți măresc veniturile. Există și funcția Striking Wild: rolele 2, 3 sau 4 se transformă în Wild aleatoriu, cu câștig garantat.

Minim 3 simboluri Scatter (mingea de fotbal) inițiază secvența de rotiri gratuite în care este activă funcția Rolling Reels, care poate acorda mai multe câștiguri consecutive. Cel mai valoros simbol este fotbalistul cu tricou roșu și șort verde, desenat într-o manieră caracteristică Microgaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *