Continuă conflictul de la vârful FRH: ”există posibilitatea comiterii unor infracțiuni de fals”

Ecourile ultimei ședințe a Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal continuă să se facă auzite, în contextul în care aceasta s-a încheiat cu președintele Constantin Din părăsind întâlnirea înainte de epuizarea ordinii de zi. Astfel, din comunicatul publicat pe site-ul federației pe marginea ședinței lipsește punctul ”diverse”. În cursul dimineții de luni, 26 septembrie, am intrat în posesia unei solicitări care a fost transmisă președintelui FRH, secretarului general și membrilor Consiliului de Administrație, pe care v-o prezentăm în cele ce urmează:
”1. Comunicarea procesului verbal cu toate consemnarile efectuate pe parcursul sedintei din 21.09.2022.
2. Fiindca in timpul sedintei ni s-a spus ca ba dl. Mazilu, ba dna. Boros fac consemnarile in procesul verbal si constatand ca dl Mazilu nu consemna nimic, iar vazand in cuprinsul Hotararii de C.A. ca dna Boros nu a participat la sedinta, solicit sa ni se comunice cine anume a efectuat consemnarile din Procesul verbal al sedintei din 21.09.2022.
3. Raportat la faptul ca in timpul sedintei din 21.09.2022, constatandu-se ca diverse regulamente si hotarari de C.A. publicate pe pagina web a FRH aveau continutul modificat fata de forma reala, existand posibilitatea comiterii unor infractiuni de fals, s-a decis ca presedintele va demara o ancheta prin sesizarea organelor abilitate, solicit sa ni se comunice ce demersuri s-au facut pana acum in acest sens.
4. Pentru ca pe ordinea de zi a sedintei de C.A. ce a avut loc in 21.09.2022 au ramas nedezbatute mai multe puncte, dintre care unele cu caracter de urgenta pentru activitatea FRH, cum sunt cele prin care s-au solicitat spre prezentare in forma scriptica a contractelor semnate in numele FRH de actualul presedinte care se pare ca nu cunostea continutul celor semnate (cazul mingilor kempa cand dumnealui credea ca a semnat pentru mingi clasice si de fapt semnase pentru mingi destinate jocului fara clister), solicit convocarea de indata a unei noi sedinte in care aceste puncte sa fie dezbatute si in cuprinsul careia sa se stabileasca detaliile legate de organizarea adunarii generale prin care sa se valideze demisia dlui Mazilu si sa se aleaga un nou membru in C.A. in locul acestuia. Amintesc faptul ca in sedinta din 17.08.2022 s-a decis prin vot organizarea adunarii generale a C.A. in sensul celor de mai sus, urmand ca presedintele federatiei in sedinta din 21.09.2022 sa ne comunice data, locul si ora sedintei. Fiindca a iesit din sedinta fara a apuca sa ne comunice aceste detalii, solicit comunicarea lor ca raspuns prezentei solicitari.
5. Tinand cont de modul trunchiat in care cele petrecute in sedinta de C.A. din 21.09.2022 au fost consemnate in hotararea de C.A. publicata pe pagina web a FRH https://frh.ro/comunicat.php?id=1116 , solicit accesul la inregistrarea audio integrala a sedintei, sens in care sa mi se comunice cand, unde si cum voi putea audia aceasta inregistrare.”

Un comentariu la „Continuă conflictul de la vârful FRH: ”există posibilitatea comiterii unor infracțiuni de fals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *