Ședință furtunoasă și acuzații cu iz penal la Federația Română de Handbal

Ședința Consiliului de Adminstrație al Federației Române de Handbal desfășurată online miercuri a fost una deosebit de zbuciumată și s-a încheiat cu președintele FRH părăsind ședința înainte de final. Principalul măr al discordiei a fost reprezentat de numirea lui Viorel Mazilu în funcția de secretar general, 12 dintre membrii CA solicitând să fie prezentată demisia acestuia din consiliu.

Citește mai mult

Consiliul de Administrație al FRH a dezbătut sistemul competițional al sezonului viitor / Fără campionat de tineret la masculin

Întrunit marți în ședință, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a luat în discuție, printre altele, sistemul de desfășurare a competițiilor din sezonul viitor. Astfel, la masculin, propunerea subcomisiei tehnice de seniori, de înființare a campionatului de tineret, la care ar fi urmat să participe echipele secunde ale cluburilor din Liga Zimbrilor, a fost respinsă.

Citește mai mult

Exclusiv – Meciul Constanța – Focșani, amânat din cauza Covid-19 ! / Discuții în Consiliul de Administrație al FRH despre renunțarea la sistemul cu turnee !

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit online într-o ședință de urgență luni, la prânz. Convocarea a avut ca subiect principal situația de la echipa CSM Focșani, care a trimis acasă un jucător cu simptome de Covid-19 fără să anunțe.

Citește mai mult

FRH nu renunță la turnee în primele eșaloane / Liga Florilor începe pe 7 octombrie

Reunit luni în ședință online, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a aprobat calendarul competițional pe termen scurt în primele eșaloane, care se vor desfășura sub formă de turnee. Astfel, Liga Florilor va programa primele două etape pe 7 și 8 octombrie.

Citește mai mult

Sezonul oficial începe săptămâna viitoare cu Cupa României la feminin, turneele finale ale juniorilor au fost anulate

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis luni că prima competiție oficială din această toamnă va fi Cupa României feminină. Astfel, pe 3 septembrie vor avea loc sferturile de finală restante, SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina.

Citește mai mult

Consiliul de Administrație al FRH a stabilit datele turneelor finale ale Cupei României

Întrunit în videoconferință vineri, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a ”produs” o nouă ședință-maraton, nereușind să epuizeze punctele de pe ordinea de zi. Astfel, punctele 12-21 vor fi dezbătute pe 25 iunie, tot online.

Citește mai mult

Ordine de zi bogată pentru Consiliul de Administrație al FRH de luni

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal se reunește luni, 8 iunie, în sistem videoconferință, ordinea de zi fiind una foarte bogată, cu 13 puncte. Vor fi supuse aprobării regulamentele de organizare și desfășurare pentru sezonul 2020-2021 în Liga Florilor și Liga Zimbrilor.

Citește mai mult

Consiliul de Administrație al FRH n-a decis mai nimic în ședința de luni

Cu două săptămâni mai repede decât își propusese inițial, Consiliul de Administrație al FRH s-a reunit pentru a decide deznodământul sezonului 2019-2020, după ce, pe 22 aprilie, decisese că toate competițiile se vor încheia pe teren. Două zile mai târziu, însă, EHF a decis că niciun meci din competițiile pe care le organizează nu se vor mai disputa în această vară.

Citește mai mult