Cristina Neagu: Aceste fete n-ar mai trebui să arbitreze pe nimeni

Declarația Cristinei Neagu de la finalul partidei cu Muntenegru acuză arbitrajul austriecelor Vranes și Wenninger. Și pe bună dreptate.

Astăzi am fost echipa care merita să câștigăm. S-a văzut efectiv din primul minut și până în minutul 60 cum a fost arbitrat acest meci. Și nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru. Dacă nici acum nu-ți dai seama că am fost echipa care meritam să câștigăm, înseamnă că, nu știu, nu ești român sau nu îți pasă de sport. S-a văzut clar ce a fost azi în teren. Eu chiar aș vrea să văd ultima fază. Sunt 99,99 % convinsă că Itana Grbic a făcut dublu dribiling înainte să scoată 7 metri, dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video, la niciun meci de-al nostru. Noi am luptat efectiv din primul minut până în ultimul minut. Aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere, n-ar trebui să mai arbiteze pe nimeni. Cristina Neagu
Sursa: Facebook We Love Handball Romania
Foto: Sorin Pană – Sportul Ilustrat

3 comentarii la „Cristina Neagu: Aceste fete n-ar mai trebui să arbitreze pe nimeni

 • 15/11/2022 la 21:40
  Permalink

  sunt perfect de acord, rușine arbitrilor, s-a văzut foarte clar ca modul în care arbitrau era în avantajul muntenegrului!

  Răspunde
 • 16/11/2022 la 10:56
  Permalink

  Doamna Neagu ar trebui sa se intrebe mai intai de ce am luat bataie la 15 goluri cu Franta, de ce am batut Spania cu un gol super-norocos cand nu meritam deloc acasta victorie, de ce n-am jucat mai nimic cu Olanda si alte asemenea – dar e mai usor sa dai vina pe arbitrii, fiindca astfel sa baga sub pres adevaratul motiv al acestor esecuri – lipsa de valoare. Sa nu ne mai ascundem dupa scuze puerile, am fost buni in sport acum vreo 40 de ani, dar acum nu mai reprezentam nimic! Traiasca democratia!

  Răspunde
  • 21/11/2022 la 07:47
   Permalink

   Când dvs. veți avea 0,01 dintre performanțele și mai ales antrenamentele, accidentările, operațiile și „orele libere” ale Doamnei #CN8, puteți să vă mai exprimați din fotoliul comod!
   Până atunci, respectați munca & performanța!
   Hai, ROMÂNIA!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *