Cristina Neagu amendată de Comisia de Disciplină, observatorii de la turneele finale ale juniorilor 4, sancționați și ei

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de handbal a decis în ședința de marți, 7 iunie, s-o amendeze pe Cristina Neagu cu 1.000 de lei, ”pentru declarații tendențioase care se dovedesc a fi nereale”.

Citește mai mult

Câștigătorii anchetelor Handbal Mania au primit tricourile dedicate / Ce au spus Cristina Neagu și Ionuț Iancu

Handbal Mania a realizat, la finalul anului trecut, două anchete privind desemnarea celei mai bune handbaliste românce și a celui mai bun handbalist român în anul 2021. Cu sprijinul partenerului nostru, Sport Suport, Cristina Neagu și Ionuț Iancu au intrat în posesia tricourilor care le vor aduce aminte de titlurile obținute.

Citește mai mult

Exclusiv / Cristina Neagu rămâne în fruntea clasamentului golgheterelor din Liga Florilor

Liga Florilor s-a întrerupt după 9 etape pentru a lăsa loc pregătirilor și participării naționalei la campionatele mondiale. Handbal Mania a întocmit clasamentul golgheterelor la acest moment, iar Cristina Neagu este lideră, în Top 21 aflându-se 7 românce.

Citește mai mult

Liga Florilor / Doar două componente ale naționalei României în Top 20 golghetere după 4 etape

Cristina Neagu este lidera detașată a clasamentului golgheterelor Ligii Florilor după 4 etape, chiar dacă ea a înscris doar în 3 din cele 4 partide disputate de CSM București. De remarcat că în Top 20 se regăsesc 8 handbaliste românce, din care o singură componentă a echipei naționale, este vorba de rapidista Sorina Tîrcă.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a câștigat marele derby cu Vâlcea, declarații după meci

CSM București a câștigat clar marele derby cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 32-26, și a mai făcut un pas către câștigarea titlului. Cu tandemul Neagu – Pintea în mare formă, echipa bucureșteană s-a apărat mai bine și a speculat numeroasele greșeli ofensive ale adversarelor.

Citește mai mult

Campioana europeană învinsă clar de Muntenegru! / Cu ce jucătoare va aborda România partida cu Norvegia

Turneul preolimpic de la Podgorica a debutat cu o surpriză, echipa Muntenegrului învingând Norvegia cu 28-23, după ce a condus de la un capăt la altul al jocului. Nordicele au greșit foarte mult în fața unei echipe extrem de determinate și eficace. Sâmbătă, de la ora 20.30 (în direct la Prima TV), România va întâlni Norvegia, campioana europeană jucându-și ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice.

Citește mai mult