Liga Florilor / Rapid a câștigat derby-ul cu CSM București, galeria giuleșteană a făcut pace cu Cristina Neagu

Capul de afiș al zilei de handbal a fost constituit de derby-ul dintre Rapid și CSM București. Campioana era favorită, judecând după ultimele evoluții ale celor două echipe, însă gruparea feroviară s-a impus la capătul unui meci în care a condus permanent după minutul 9.

Citește mai mult

Cristina Neagu: Drumul cu echipa națională se încheie aici, dar călătoria mea continuă!

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la echipa națională la 35 de ani, printr-o postare pe propria pagină de Facebook. Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015, 2016 și 2018 a câștigat de-a lungul carierei un singur trofeu de echipă – Champions League cu Buducnost Podgorica.

Citește mai mult

Naționala feminină începe cursa pentru calificarea la EURO 2024 / Ce au spus Florentin Pera, Cristina Neagu și Cristina Laslo

Naționala de senioare își începe miercuri parcursul în preliminariile europenelor de anul viitor, care vor avea loc în Austria, Ungaria și Elveția. România debutează pe teren propriu în fața celei mai slab cotate echipe din grupă, Bosnia Herțegovina, într-o partidă ce se va disputa la Mioveni miercuri, de la ora 17.30.

Citește mai mult

Cristina Neagu amendată de Comisia de Disciplină, observatorii de la turneele finale ale juniorilor 4, sancționați și ei

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de handbal a decis în ședința de marți, 7 iunie, s-o amendeze pe Cristina Neagu cu 1.000 de lei, ”pentru declarații tendențioase care se dovedesc a fi nereale”.

Citește mai mult

Câștigătorii anchetelor Handbal Mania au primit tricourile dedicate / Ce au spus Cristina Neagu și Ionuț Iancu

Handbal Mania a realizat, la finalul anului trecut, două anchete privind desemnarea celei mai bune handbaliste românce și a celui mai bun handbalist român în anul 2021. Cu sprijinul partenerului nostru, Sport Suport, Cristina Neagu și Ionuț Iancu au intrat în posesia tricourilor care le vor aduce aminte de titlurile obținute.

Citește mai mult

Exclusiv / Cristina Neagu rămâne în fruntea clasamentului golgheterelor din Liga Florilor

Liga Florilor s-a întrerupt după 9 etape pentru a lăsa loc pregătirilor și participării naționalei la campionatele mondiale. Handbal Mania a întocmit clasamentul golgheterelor la acest moment, iar Cristina Neagu este lideră, în Top 21 aflându-se 7 românce.

Citește mai mult

Liga Florilor / Doar două componente ale naționalei României în Top 20 golghetere după 4 etape

Cristina Neagu este lidera detașată a clasamentului golgheterelor Ligii Florilor după 4 etape, chiar dacă ea a înscris doar în 3 din cele 4 partide disputate de CSM București. De remarcat că în Top 20 se regăsesc 8 handbaliste românce, din care o singură componentă a echipei naționale, este vorba de rapidista Sorina Tîrcă.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a câștigat marele derby cu Vâlcea, declarații după meci

CSM București a câștigat clar marele derby cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 32-26, și a mai făcut un pas către câștigarea titlului. Cu tandemul Neagu – Pintea în mare formă, echipa bucureșteană s-a apărat mai bine și a speculat numeroasele greșeli ofensive ale adversarelor.

Citește mai mult