Victorie cu Argentina în turneul din Spania

Naționala masculină de seniori a câștigat vineri cel de-al doilea joc disputat în cadrul turneului din Spania, de la Benidorm, 31-26 cu Argentina. În fața unei echipe de un calibru net inferior celei întâlnite joi, handbaliștii pregătiți de Xavier Pascual au făcut un joc bun pe ambele faze și au obținut o victorie clară și meritată. MVP-ul jocului a fost declarat portarul Dan Vasile, iar după evoluția de ieri a lui Ionuț Iancu putem spune că postul de portar e de departe cel mai performant în naționala României.

În partida cu Argentina, naționala noastră s-a desprins încă din start, 4-0 în minutul 5, menținându-se la conducere pe toată durata jocului, chiar și la 10 goluri în prima parte a reprizei secunde. Ca de obicei, ”Pasqui” a folosit tot lotul avut la dispoziție, lucru care se va întâmpla cu siguranță și sâmbătă la meciul cu Bahrain (ora 16.45, live pe Sport Extra).

ROMÂNIA – ARGENTINA 31-26 (18-11)

România: Vasile 1 gol, Iancu – Negru 5, Ungureanu 5, Tărîță 4, Buguleț 4, Racoțea 3, Botea 2, Cumpănici 2, Ghivil 2, Stanciuc 1, Nagy 1, Buzle 1, Militaru, Ilie, Neagu, Dedu. Antrenor: Xavier Pascual.

Foto: Facebook Real Federación Española de Balonmano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *