Victorie categorică în al doilea meci cu Feroe pentru naționala masculină

Naționala de seniori s-a revanșat în fața selecționatei din Feroe după înfrângerea de miercuri, câștigând cu 25-17 partida disputată sâmbătă, în sala ”Dinamo”. Două au fost elementele determinante pentru succesul categoric al naționalei noastre.

Citește mai mult

Naționala masculină joacă miercuri în Feroe / Xavier Pascual: Va fi complicat și pentru ei și pentru noi

Naționala masculină își continuă în această săptămână parcursul din preliminariile EURO 2024 cu două partide împotriva Insulelor Feroe. Miercuri, 8 martie, România va juca în deplasare în fața unei echipe tinere, care a pierdut la mare luptă primele două jocuri.

Citește mai mult

Înfrângere categorică împotriva Spaniei pentru naționala masculină

Naționala de seniori a României a debutat cu o înfrângere categorică la turneul internațional de la Benidorm (Spania) care a început joi, 29-42 cu reprezentativa țării gazdă. Desigur că diferența de scor nu e o surpriză, reflectând diferența netă de valoare dintre cele două loturi.

Citește mai mult

România a învins Algeria la Trofeul ”Carpați”

Naționala masculină a României a terminat pe locul 3 Trofeul Carpați, după ce a câștigat partida de joi cu Algeria, scor 33-25. Într-o sală aproape goală, un nou eșec răsunător al ”marketingului” FRH – ediția Din-Mazilu, și în fața unui adversar modest, selecționata pregătită de Xavier Pascual a făcut un joc mai bun decât cel de miercuri.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Ne trebuie jocuri de pregătire cu adversari puternici

România a încheiat prima treime a campaniei de calificare la EURO 2024 cu o victorie și o înfrângere, un bilanț deloc rău dacă ținem cont de faptul că am jucat cu echipele din primele două urne valorice. Ce a spus Xavier Pascual despre meciul cu Ucraina și despre ce urmează.

Citește mai mult

Victorie categorică împotriva Ucrainei în preliminariile EURO 2024

Naționala masculină a României a câștigat la scor cel de-al doilea meci disputat în cadrul preliminariilor campionatului european din 2024, 34-26 pe teren propriu cu Ucraina. Selecționata română a condus pe toată durata jocului, desprinzându-se încă din debutul meciului.

Citește mai mult