Exclusiv / Manuel Montoya: ”Trebuie să fim optimiști în perspectiva meciurilor cu Lituania”

Naționala de handbal masculin a efectuat în această iarnă două stagii de pregătire, finalizate cu cinci partide de verificare. Citiți ce a declarat selecționerul Manuel Montoya despre ce a mers bine, ce a mers mai puțin bine și dacă avem motive de optimism înaintea jocurilor din preliminariile EURO 2020.

Citește mai mult

România a pierdut și al doilea meci de verificare cu Slovacia

Selecționata de handbal masculin a României a pierdut duminică al doilea test susținut în fața Slovaciei, de data aceasta fără drept de apel. După o primă repriză ceva mai bună, pe care au încheiat-o cu avantaj minim, handbaliștii antrenați de Manuel Montoya au făcut repriză secundă slabă.

Citește mai mult

România a pierdut la limită primul amical cu Slovacia

Naționala de handbal masculin a României a pierdut sâmbătă seara amicalul din deplasare, cu Slovacia, la capătul unui joc bun în faza de apărare, însă mai puțin bun în atac, ai noștri reușind doar 9 goluri în repriza secundă. În plus, gazdele au beneficiat de un arbitraj care le-a ajutat dincolo de limitele bunului simț.

Citește mai mult

România a învins Olanda în primul meci de verificare disputat în Slovacia

Naționala de handbal masculin a României a câștigat vineri seară, în fața Olandei, primul joc de verificare disputat în Slovacia. Olanda n-a fost, însă, un adversar comod, deși nu se numără printre forțele europene, dar are în componență mai mulți jucători care evoluează în Germania, Franța, Danemarca și Polonia.

Citește mai mult

Exclusiv / Manuel Montoya: ”Putem crește având încredere în forțele noastre, luptând și comportându-ne ca o echipă”

Handbal Mania a realizat un interviu cu selecționerul naționalei de handbal masculin, Manuel Montoya, la finalul turneului ”4 Nations Cup”, disputat în Polonia, care a fost precedat de un cantonament de o săptămână, desfășurat în București.

Citește mai mult

România a pierdut în fața Poloniei la aruncările de departajare

Naționala de handbal masculin a României a pierdut la aruncările de departajare finala turneului ”4 Nations Cup” în fața Poloniei, o echipă care e departe de zilele sale de glorie, fiind învinsă cu două luni în urmă de Israel în preliminariile EURO 2020.

Citește mai mult

Manuel Montoya: ”Aportul tuturor jucătorilor a fost bun în partida cu Cehia și s-a îmbunătățit lucrul în echipă”

Naționala de handbal masculin a României a învins vineri seară Cehia (27-26), în cadrul turneului internațional ”4 Nations Cup”, care se desfășoară în Polonia, la Opole. Iată ce a declarat despre acest meci, pentru Handbal Mania, selecționerul Manuel Montoya.

Citește mai mult

România învinge Cehia și va juca finala turneului de la Opole cu Polonia

În cel de-al doilea meci al turneului internațional ”4 Nations Cup”, care se dispută în Polonia, la Opole, naționala de handbal masculin a României a întâlnit Cehia. România a condus pe toată durata primei reprize, însă cehii au revenit, iar la pauză naționala noastră a intrat cu un singur gol avans.

Citește mai mult

20 de minute n-au fost de-ajuns pentru un rezultat bun / Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă

România a început în mare forță partida de Cluj cu campioana mondială, beneficiind, e-adevărat, și de paradele senzaționale ale lui Mihai Popescu, un portar de ”Top Class”, așa cum l-au numit și francezii după meci. Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă.

Citește mai mult

Exclusiv / Manuel Montoya: ”A fost un meci ciudat, nu mi s-a mai întâmplat să pierd la 8 goluri, după ce adversarul a marcat doar 21”

Antrenorul spaniol Manuel Montoya nu a avut un debut tocmai fericit la cârma naționalei masculine a României, care a pierdut în Portugalia la o diferență de 8 goluri, după ce a înscris doar de 13 ori. Iată ce a declarat selecționerul naționalei noastre, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult

Greu doar cu Popescu și 28% eficiență a atacurilor / Portugalia – România 21-13 (10-7)

România a pierdut fără drept de apel primul meci din preliminariile EURO 2020, disputat în deplasare, cu Portugalia. Din păcate, selecționata tricoloră a avut o evoluție lamentabilă pe faza de atac, unde a avut loc un veritabil recital de ratări și greșeli neforțate, iar scorul putea fi mult mai drastic, fiind limitat de evoluția foarte bună a lui Mihai Popescu.

Citește mai mult