Două meciuri fierbinți disputate duminică, în Liga Zimbrilor

Campionatul primului eșalon masculin a programat duminică două partide, ambele cu implicații în partea superioară a clasamentului. La Medgidia, CSM Constanța a remizat cu Potaissa Turda la capătul unui joc spectaculos în care cele două echipe s-au succedat la conducere și au ratat atacuri în ultimul minut. Ultima fază a stârnit controverse, după ce portarul Constanței a apărat aruncarea lui Vojvodic și a aruncat mingea spre poarta goală a adversarilor, dar o postare de pe pagina de Facebook a ”marinarilor” a lămurit situația: ”Vasile a înscris din poartă în poartă, la ultima fază a meciului, dar sirena anunțase deja încheierea timpului regulamentar!” Din păcate, finalul transmisiunii TV a surprins scene în urma cărora antrenorul George Buricea riscă o suspendare drastică. Noroc cu Micke Brasseleur, Ionuț Pușcașu și Silviu Băiceanu, care l-au oprit de la cine știe ce avea de gând.

Steaua a câștigat un duel important cu CSM Focșani, după un joc foarte echilibrat, în care oaspeții au condus la pauză, steliștii revenind în repriza secundă. Și aici finalul a fost unul plin de nervi, vrâncenii contestând mai multe decizii ale arbitrilor Șerbu și Vasilescu, antrenorul Dalibor Cutura primind chiar eliminare la bancă în ultimul minut. Dincolo de ce a fost în sala ”Apollo”, continuă practica anormală a delegărilor de arbitri la meciuri ale unor echipe din aceeași localitate cu cea în care domiciliază aceștia, aspect care nu face decât să alimenteze stările de nemulțumire.

Ultimul meci al etapei a 22-a, CSM București – Dinamo, va avea loc pe 12 aprilie. Până atunci, etapa a 23-a se va disputa pe 31 martie și 1 aprilie.

CSM CONSTANȚA – POTAISSA TURDA 27-27 (12-14) Arbitri: Ionuț Ifrim / Alexandru Ilisei

Constanța: Vasile, Rusu, Preda – Komogorov 5, Nistor 4, Stankovic 4, Brasseleur 4, Drăgan 3, Susanu 2, Andrei 1, Chikovani 1, Caba 1, Nikolic 1, Ravnic 1. Antrenor: George Buricea.

Turda: Popescu, Șelaru – Ghiță 6, Dumitriu 4, Pop 4, Pințoiu 3, Pavel 3, Vojvodic 3, Dragas 2, Thalmaier 1, Talas 1, Lazăr, Ghivil, Szoke. Antrenor: Horațiu Gal.

STEAUA BUCUREȘTI – CSM FOCȘANI 31-27 (12-13) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Steaua: Iancu – Milosevic 8, Șandru 5, Tinkir 5, Mihalcea 4, Constantina 4, Tărîță 2, Burlacu 1, Georgescu 1, Șomlea 1, Johannson, Popovic, Gheorghe. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Focșani: Marocico, Cloșcă – Crnoglavac 5, Kritikos 4, Mocanu 4, Miroiu 3, Makrishin 3, Marijanac 3, Rață 2, Hrimiuc 2, Roșu 1, Popovici, Golea. Antrenor:  Dalibor Cutura.

Foto: Facebook CSM Constanța Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *