VIDEO / Turda acuză arbitrajul de la Baia Mare

Una din partidele decise pe muchie de cuțit din etapa a patra a Ligii Zimbrilor a fost Minaur Baia Mare – Potaissa Turda, încheiată cu victoria la limită a gazdelor, scor 34-33. Echipa oaspete a acuzat, însă, mai multe decizii ale arbitrilor Ionuț Ifrim și Alexandru Ilisei. ”Cum am lăsat puțin garda jos, în sensul că n-am comentat delegarea, cum ne-au executat. După ce au făcut ce-au făcut la meciul Buzău – CSM București, cei doi au fost trimiși acum la meciul nostru ca răsplată pentru serviciile aduse conducerii federației”, a precizat o sursă din cadrul clubului Potaissa Turda, sub protecția anonimatului. Vă oferim fazele incriminate de echipa din Turda, împreună cu comentariile, așa cum le-am primit pe e-mailul redacției.

Se acorda 7m pentru Minaur Baia Mare desi decizia corecta ar fi fost 9m + sanctiune progresiva pentru aparator ( nu este aparatorul in semicerc in momentul contactului cum se motiveaza).

Se acorda gresit 9 m si prepasiv. Decizia corecta ar fi fost 7 m pentru TURDA  cu sanctiune la aparator.

Trebuia acordat doar gol pentru Minaur Baia Mare, nefiind si eliminare de 2 min. La golul precedent la GHITA nu s-a acordat eliminare de 2 min.

THALMAIER ocupa primul pozitia si ca atare s-ar fi impus acordarea unui fault in atac.

Decizia corecta ar fi fost acordarea aruncarii de la 7 m dar si sanctiune disciplinara la jucatorul cu nr.25 de la Minaur Baia Mare.

Trebuia acordata sanctiune disciplinara la jucatorul cu nr.25 Minaur Baia Mare (iese pe antebrat) și eliminare la Fotache (împingere din lateral).

Se poate da 7 m pentru TURDA , exista contact.

Se impunea acordarea unei eliminari de 2 min la VUJOVIC.

Comite pasi VUJOVIC care nefiind sanctionati coduc la gol pentru Minaur Baia Mare.

Fault in atac Minaur Baia Mare, explicatia din gesturi a arbitrilor este neintemeiata intrucat CINTEC (nr.2) faulteaza ulterior, dupa faultul in atac asupra lui Thalmaier (nr.8).

Se impunea acordarea fie a unui fault in atac, fie sanctiune de pasi la jucatorul de la Minaur Baia Mare, nicidecum aruncare de la 9 m.

Se impunea acordarea unei eliminari de 2 min la jucatorul FOTACHE.

Se impunea aruncare de la 7 m pentru TURDA si sanctiune disciplinara aparatorului de la Minaur Baia Mare.

Se impunea acordarea unei aruncari de la 9 m pentru TURDA, nu se da si rezulta in continuare gol Minaur Baia Mare intr-un moment critic al meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *