Liga Florilor / CSM București a câștigat categoric ultimul meci al anului

Ultimul meci oficial al anului 2023 a fost restanța din etapa a unsprezecea a Ligii Florilor, dintre CSM Târgu Jiu și CSM București, două echipe despărțite de 11 locuri în clasament și care vor juca la sfârșitul săptămânii viitoare în cupele europene. Campioana CSM București s-a impus previzibil, gazdele punând probleme doar în prima parte a jocului, când au revenit de la 1-4, egalând la 5. A fost un simplu foc de paie, echipa bucureșteană dezlănțuindu-se în a doua jumătate a primei reprize, pe care au încheiat-o cu 10 goluri avans. A doua repriză a fost doar un galop de sănătate al campioanei în fața unei echipe care și-a pierdut busola. De notat și faptul că ucraineanca Iulia Andrichiuk a jucat și marcat pentru două echipe în runda a XI-a, Dacia Mioveni și CSM Târgu Jiu. CSM București a acumulat 33 de puncte și e lidera autoritară a Ligii Florilor, în timp ce CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 12, cu 9 puncte.

Primele partide oficiale din 2024 vor fi cele din turul 1 al Cupei României, la finalul săptămânii viitoare. În această fază nu vor evolua cele cinci echipe care vor juca în weekendul viitor în cupele europene.

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 16-33 (6-16) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Tg. Jiu: Dzhukeva, Chetraru, Marica-Bercu – Zinatullina 5, Mihart 3, Andrichiuk 3, Gavrilă 1, Coteț 1, Chiricuță 1, Lopătaru 1, F. Ilie 1, Bucă, Popescu, Moldovan, Lazea, Ciolan. Antrenor: Liviu Andrieș.

București: Glauser, Eriksson, Davidsen – Arntzen 6, Zaadi 6, Ingstad 6, Kobylinska 5, Ostergaard 3, Pintea 3, Rotaru 1, Nikolic 1, Mihai 1, Apușcăroae 1, Dindiligan, Ailincăi. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: Cătălin Mărgărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *