Franța – România 2-0 în Liga Campioanelor

Ambele echipe românești participante în Champions League au pierdut în weekend partidele disputate în compania formațiilor franceze. Sâmbătă, Rapid a pierdut acasă în fața lui Metz după ce a condus în cea mai mare parte a timpului, însă a clacat în ultimele 5 minute când, de la 31-30, nu a mai înscris deloc și a primit 4 goluri. Echipa feroviară rămâne pe locul 7 în grupa B, la un punct de locul 6 și la două puncte de locurile 4 și 5, iar în etapa a unsprezecea va juca în deplasare, la Ikast, duminică, 21 ianuarie, de la ora 15.

CSM București a suferit cea de-a patra înfrângere în grupa A, după ce a condus în primele 18 minute în partida de la Brest, însă a avut o nouă prestație dezamăgitoare în atac – 21 de goluri din 45 de aruncări. Campioana României ocupă locul 4 în grupă, la un punct de locul 3 și la trei puncte de locul 2, În etapa următoare, CSM București joacă acasă cu ultima clasată, IK Sävehof, duminică, 21 ianuarie, de la ora 17.

RAPID BUCUREȘTI – METZ HANDBALL 31-34 (18-16)

Rapid: Ciucă, Kapitanovic, Șandru – Korsos 7, Fernandez 7, O. Kanor 6, Lopez 4, Kassoma 3, Janjusevic 3, Badea 1, Mogensen, L. Kanor, Ostase, Hernandez, A. Ilie. Antrenori: David Ginesta, Florin Ciupitu, Mehmedalija Mulabdic.

BREST BRETAGNE HANDBALL – CSM BUCUREȘTI 24-21 (13-10)

CSM: Davidsen, Eriksson – Arntzen 5, Neagu 4, Nikolic 4, Stoica 2, Dindiligan 2, Zaadi 1, Rotaru 1, Kobylinska 1, Ingstad 1, Flippes, Ostergaard. Antrenori: Adrian Vasile, Iulia Curea, Alina Iordache.

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *