Liga Florilor / Rapidul a dat lovitura la Brăila, victorii pentru Minaur și Buzău

Ultimele trei partide ale etapei a cincea din Liga Florilor au fost foarte disputate, iar efectul rezultatelor înregistrate a fost faptul că acum în fruntea clasamentului sunt trei echipe cu câte 12 puncte și nu mai există nicio echipă neînvinsă.

Citește mai mult

Liga Florilor / Egal la Craiova și victorie a gazdelor în Giulești

Primul meci al etapei a patra a Ligii Florilor s-a disputat miercuri dimineața, la Craiova, de la o oră care denotă dispreț față de suporteri și iubitorii de handbal. Disputa dintre Craiova și Zalău s-a încheiat nedecis, 20-20, după ce echipa oaspete a avut trei goluri avans în minutul 56.

Citește mai mult

Liga Florilor / Galop de sănătate al campioanei în fața Rapidului

CSM București s-a impus fără probleme miercuri după-amiază în fața Rapidului, scor 38-30, în primul meci din etapa a treia a Ligii Florilor. După ce, cu mai puțin de o lună în urmă, campioana învinsese greu echipa feroviară în semifinalele Cupei României, ar fi fost de așteptat ca jocul din campionat să fie mai echilibrat.

Citește mai mult

Liga Florilor / Finaluri pe muchie de cuțit la Slatina și Râmnicu Vâlcea

Ultimele patru partide ale primei  etape din noua ediție a Ligii Florilor s-au disputat duminică. Cele două jocuri desfășurate în Oltenia, dimineață la Slatina și seara la Râmnicu Vâlcea, au fost echilibrate, cu finaluri de infarct.

Citește mai mult

Buzăul surclasează campioana și câștigă Cupa și Supercupa României

Final Four-ul Cupei României feminine s-a încheiat duminică, la Brăila, cu o imensă surpriză: SCM Gloria Buzău a câștigat clar partida cu campioana CSM București, scor 35-29, adjudecându-și ambele trofee puse în joc în ultimul meci – Cupa și Supercupa României.

Citește mai mult

CSM București a câștigat greu în fața Rapidului și merge în finala Cupei României

Calculele hârtiei au fost respectate și în cea de-a doua semifinală a Cupei României feminine însă, ca și în prima, echipa favorită a avut foarte mult de furcă pentru a se impune. CSM București a învins Rapidul cu 25-21, însă diferența este prea mare față de modul în care s-a desfășurat jocul.

Citește mai mult

Rapid și Gloria Buzău sunt primele două semifinaliste ale Cupei României feminine

Miercuri, la Bistrița, s-au disputat primele două sferturi de finală ale Cupei României feminine. Calificată direct în acestă fază, Rapidul a trecut de Minaur Baia Mare, desprinzându-se în ultimele 10 minute. În cea de-a doua partidă de miercuri, Buzăul a furnizat o mică surpriză, eliminând-o pe SCM Râmnicu Vâlcea.

Citește mai mult

Încă un transfer de marcă la ”U” Cluj, Rapidul și-a adus o portăriță cu experiență

Nou-promovată în Liga Zimbrilor, U Cluj continuă să surprindă cu transferuri de marcă. Astfel, ardelenii au anunțat joi că l-au înregimentat pe Ionuț Ramba (foto, 30 de ani). Experimentatul inter stânga originar din Făgăraș a debutat în Liga Națională la Știința Municipal Dedeman Bacău (2010-2014).

Citește mai mult