Rapidul obține a doua victorie în Champions League

Campioana Ligii Florilor a jucat duminică după-amiază pe terenul ultimei clasate din grupa B a Champions League, în etapa a treia a fazei grupelor. Chiar dacă nu a avut o evoluție strălucită, fiind condusă în primele 20 de minute și reușind desprinderea decisivă în ultimele 7 minute ale meciului, Rapidul a obținut o victorie importantă.

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii pentru Minaur și Rapid în primele meciuri ale etapei a cincea

Etapa a cincea a primului eșalon feminin a programat miercuri două partide, la Baia Mare și Cisnădie. Costică Buceschi n-a avut parte de un debut fericit la revenirea pe banca Dunării Brăila, pierzând fără drept de apel în fața lui Minaur.

Citește mai mult

O remiză și o victorie în deplasare pentru echipele românești în Champions League

Dublul duel româno-francez de duminică, din etapa a doua a grupelor Champions League feminine, a adus 3 puncte din 4 echipelor românești, care au rămas neînvinse. Rapidul a primit vizita ”bronzului” ediției precedente a competiției, Metz, în fața căreia a avut o primă repriză slabă, în care a încasat nu mai puțin de 21 de goluri.

Citește mai mult

Liga Florilor / Buzăul surclasează campioana

Etapa a doua a Ligii Florilor a programat miercuri două partide, în care au fost implicate campioana și vicecampioana. CSM București s-a impus fără probleme pe teren propriu în fața nou promovatei CSM Târgu Jiu, în timp ce campioana Rapid a pierdut fără drept de apel pe terenul Gloriei Buzău.

Citește mai mult