Liga Florilor / Rapid a câștigat derby-ul cu CSM București, galeria giuleșteană a făcut pace cu Cristina Neagu

Capul de afiș al zilei de handbal a fost constituit de derby-ul dintre Rapid și CSM București. Campioana era favorită, judecând după ultimele evoluții ale celor două echipe, însă gruparea feroviară s-a impus la capătul unui meci în care a condus permanent după minutul 9.

Citește mai mult

Champions League / CSM câștigă în Ungaria, Rapid pierde în Norvegia

Echipele românești participante în Liga Campioanelor au disputat sâmbătă ultimele partide din grupe din acest an. După surpriza neplăcută de săptămâna trecută, când a remizat acasă cu Debrecen, CSM București s-a impus categoric pe terenul echipei maghiare.

Citește mai mult

Champions League / Rapidul a învins campioana Europei la capătul unui meci nebun

Meci de povestit nepoților duminică după-amiază în Sala Polivalentă din capitală, în grupa B a Ligii Campioanelor. Vicecampioana României a învins la limită, scor 30-29, câștigătoarea ultimelor trei ediții ale celei mai puternice competiții pentru echipele de club din lume, Vipers Kristiansand.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița și Rapidul au câștigat primele meciuri ale etapei a X-a

Etapa a zecea a Ligii Florilor a început miercuri, la Brăila, cu un meci de cupe europene, adjudecat de echipa oaspete. Chiar dacă, prin prisma evoluției scorului, partida a fost palpitantă, evoluțiile celor două echipe au fost mai degrabă dezamăgitoare.

Citește mai mult