VIDEO / Antrenorul naționalei de juniori, sancționat pentru că a agresat un jucător

Echipa bucureșteană Talentul Este Cheia (TEC), înființată de Viorel Mazilu, s-a calificat sâmbătă în finala campionatului național la juniori 1, după ce a învins-o pe CSM Ploiești cu 36-25. În minutul 18 al acestei partide, la scorul de 10-9 pentru ploieșteni, antrenorul echipei bucureștene, Ionuț Tița, îl schimbă pe jucătorul Flavius Niță, pe care îl bruschează apoi în zona băncii tehnice. Observatorul Marius Brumaru vede, oprește jocul, solicită arbitrilor întreruperea partidei și avertizarea antrenorului de la TEC. Conform regulamentului, mingea a fost acordată ploieștenilor, însă Ionuț Tița, care este și arbitru și antrenor al naționalei de juniori, se uită îndelung și clar sfidător către Marius Brumaru, așa cum se observă în imagini. În cele din urmă, antrenorul secund Andrei Vasilescu (și el arbitru de Liga Națională) îl îndepărtează pe Tița de masa oficială.

Incidentul seamănă izbitor cu cel de acum 3 ani, când antrenorul Iulian Stamate (atunci la CSM București) a fost suspendat 6 etape, după sesizarea președintelui FRH, Alexandru Dedu, pentru că și-a bruscat un jucător – vezi AICI.

Nu am ce comentariu să aduc, relația mea cu ei este una specială și nu de cancan cred că avem nevoie„, a spus Ionuț Tița.

3 comentarii la „VIDEO / Antrenorul naționalei de juniori, sancționat pentru că a agresat un jucător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *