Liga Florilor / Minaur câștigă cu Mioveniul și se apropie de CSM București

Cel de-al doilea joc al rundei a 12-a din primul eșalon feminin n-a mai furnizat o surpriză, însă cea de-a doua clasată, Minaur Baia Mare, a avut mult de muncă pentru a câștiga în fața nou-promovatei Dacia Mioveni, scor 30-26. Sonia Seraficeanu spunea la final că jucătoarele din Maramureș și-au tratat de sus adversarele, astfel că Dacia a făcut o primă repriză foarte bună.

Citește mai mult

Costică Buceschi critică sistemul de desfășurare a Ligii Florilor: ”nu putem avea ritm dacă nu avem meciuri săptămână de săptămână”

La finalul partidei câștigate de Minaur în fața SCM-ului din Craiova, antrenorul maramureșean a criticat sistemul de disputare a Ligii Florilor, apreciind că influențează negativ atât evoluțiile echipelor românești în cupele europene, cât și forma jucătoarelor ce vor fi convocate la echipa națională.

Citește mai mult

Primul antrenament al verii la Minaur / Costică Buceschi: Avem jucătoare bune și foarte bune, dar nu avem încă o echipă

Tehnicianul Costică Buceschi a sunat luni adunarea pentru handbalistele de la Minaur Baia Mare. Echipa se va pregăti în Baia Mare, unde va avea loc și vizita medicală și antrenamentele de readaptare a organismului la efort, după care va urma un stagiu de pregătire centralizată la Sfântu Gheorghe și 15 meciuri de pregătire. 

Citește mai mult

Patricia Vizitiu și Anca Polocoșer le înlocuiesc pe Cristina Laslo și Bianca Bazaliu la mondialele din Japonia

Antrenorul secund al naționalei de handbal feminin, Costică Buceschi, a confirmat faptul că două dintre jucătoarele notificate de Agenția Națională Anti-Doping erau componente ale lotului pentru mondialele din Japonia, este vorba de Cristina Laslo și Bianca Bazaliu.

Citește mai mult