Victorie categorică în al doilea meci cu Feroe pentru naționala masculină

Naționala de seniori s-a revanșat în fața selecționatei din Feroe după înfrângerea de miercuri, câștigând cu 25-17 partida disputată sâmbătă, în sala ”Dinamo”. Două au fost elementele determinante pentru succesul categoric al naționalei noastre.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Ne trebuie jocuri de pregătire cu adversari puternici

România a încheiat prima treime a campaniei de calificare la EURO 2024 cu o victorie și o înfrângere, un bilanț deloc rău dacă ținem cont de faptul că am jucat cu echipele din primele două urne valorice. Ce a spus Xavier Pascual despre meciul cu Ucraina și despre ce urmează.

Citește mai mult

Preliminarii Euro 2024 / Două schimbări în lotul României pentru jocul cu Ucraina

Naționala masculină a României joacă duminică, de la ora 17.30, în sala ”Dinamo”, un meci foarte important din preliminariile europenelor din 2024. Selecționata pregătită de Xavier Pascual va întâlni Ucraina, o victorie a echipei noastre fiind obligatorie pentru a păstra intacte șansele de calificare.

Citește mai mult

Tragere la sorți favorabilă pentru naționala masculină în preliminariile EURO 2024

Joi seara, la Berlin, a avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminariilor campionatelor europene masculine din 2024, care vor avea loc în Germania. România s-a aflat în cea de-a treia urnă valorică și va face parte din grupa 4. Vedeți componența tuturor grupelor.

Citește mai mult