Mioveniul mai face o victimă în Liga Florilor

Nou-promovata Dacia Mioveni a furnizat surpriza în primul joc al etapei a 21-a a Ligii Florilor, învingând-o pe SCM Gloria Buzău la capătul unui joc în care a condus în cea mai mare parte a timpului. Chiar dacă nu a excelat pe faza ofensivă, echipa lui Gheorghe Covaciu a făcut-o la capitolul dăruire și a avut un portar în zi mare.

Citește mai mult

Liga Florilor / Minaur câștigă cu Mioveniul și se apropie de CSM București

Cel de-al doilea joc al rundei a 12-a din primul eșalon feminin n-a mai furnizat o surpriză, însă cea de-a doua clasată, Minaur Baia Mare, a avut mult de muncă pentru a câștiga în fața nou-promovatei Dacia Mioveni, scor 30-26. Sonia Seraficeanu spunea la final că jucătoarele din Maramureș și-au tratat de sus adversarele, astfel că Dacia a făcut o primă repriză foarte bună.

Citește mai mult

Declarații după U Cluj – Dacia Mioveni 25-32 / Alexandru Curescu: ”Noi nu am fost pe teren în prima repriză”

Marea surpriză a etapei a doua din Liga Florilor a fost produsă de nou-promovata Dacia Mioveni, care învins-o fără drept de apel pe U Cluj. O victorie istorică, fiind prima în Liga Națională pentru echipa argeșeană, pregătită de omul care, în trecut, a performat la gruparea ardeleană. Citiți câteva declarații după acest joc.

Citește mai mult