Cupa României la feminin începe săptămâna viitoare, cu două luni mai târziu decât prevede regulamentul

Federația Română de Handbal a anunțat pe propriul cont de Facebook că a făcut o tragere la sorți a turului suplimentar din Cupa României rezervată echipelor feminine. Conform Regulamentului publicat de FRH, acest tur ar fi trebuit să se dispute pe 4 decembrie 2021, dar anunțul federației spune că meciurile se vor juca pe 8-9 februarie 2022 !

Citește mai mult

Bistrița va găzdui optimile și sferturile Cupei României feminine, Final Four-ul se va juca la Brăila

Amânată pentru sfârșitul lunii august, ediția 2020-2021 a Cupei României feminine își va derula primele faze la Bistrița. Astfel, localitatea ardeleană va găzdui pe 24 august optimile de finală și pe 25 august sferturile de finală, în Sala Polivalentă și Sala LPS.

Citește mai mult

Cele două derby-uri din primele eșaloane se vor disputa fără spectatori, care e situația celorlalte meciuri de la mijlocul săptămânii

Măsurile dispuse pentru combaterea COVID-19 au făcut ca derby-urile CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea și Dinamo București – Potaissa Turda să se desfășoare cu porțile închise, la caestea urmând a fi prezenți doar oficialii echipelor, ai meciurilor și reprezentanții mass-media.

Citește mai mult

Marți și miercuri se dispută 12 partide din Cupa României feminină, s-a anunțat și o neprezentare

După ce sâmbătă, la Baia Mare, a avut loc primul meci din 16-imile Cupei României feminine, marți și miercuri vor avea loc alte 12 partide. Meciul CSU Știința București – Corona Brașov este momentan amânat, din motive deja cunoscute, în timp ce ACS SZNKK Odorheiu Secuiesc a anunțat că nu se prezintă la partida pe care ar fi urmat să o dispute pe terenul Științei Bacău.

Citește mai mult

Programul șaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin și televizările

La finele acestei săptămâni și în prima zi a săptămânii viitoare vor avea loc 15 partide din 16-imile Cupei României la handbal feminin, fază în cadrul căreia s-a disputat deja partida Știința Bacău – HC Zalău 32-36. Citiți programul partidelor rămase de disputat, arbitrii și televizările.

Citește mai mult