Liga Zimbrilor / CSM Vaslui s-a salvat de la retrogradarea directă

Ultima etapă a campionatului primului eșalon masculin a programat duminică, 19 mai, trei partide, una dintre acestea fiind decisivă pentru rămânerea în Liga Zimbrilor. CSM Vaslui a câștigat fără drept de apel la Sighișoara și va merge la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Luptă aprigă în subsolul clasamentului

Etapa a XV-a a Ligii Zimbrilor a programat șase partide vineri și sâmbătă, raportul victoriilor fiind de 4-2 pentru gazde. CSM Focșani a făcut o primă repriză excelentă pe terenul campioanei, unde a condus cu 17-11 în minutul 28. Dinamo a revenit și a întors rezultatul în repriza secundă și a obținut a cincisprezecea victorie consecutivă în campionat.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Finaluri dramatice în toate cele trei partide de duminică

Etapa a doua a Ligii Zimbrilor a programat duminică trei partide, toate cu finaluri pe muchie de cuțit, două dintre acestea încheindu-se la egalitate. Partida Minaur – HC Buzău a avut parte de un final controversat, Milan Kotrc înscriind golul  egalizator în ultima secundă după ce oaspeții au aczuat o intervenție neregulamentară a acestuia la Barros.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Cinci victorii ale oaspeților în prima rundă a sezonului

Prima etapă a Ligii Zimbrilor a programat duminică 5 partide, încheiate cu două victorii ale gazdelor și trei ale oaspeților. Din păcate, televiziunea deținătoare a drepturilor și-a cam dat cu stângu-n dreptu’ prin netransmiterea duelului dintre campioană și vicecampioană.

Citește mai mult