HC Dobrogea Sud obține prima victorie acasă, după un final de infarct

HC Dobrogea Sud a obținut duminică prima victorie pe teren propriu din actualul sezon al Ligii Zimbrilor, la capătul unei partide în care oaspeții s-au aflat la conducere mai bine de 50 de minute. Călărașiul a făcut o primă repriză foarte bună, a condus în permanență, a intrat la pauză cu un meritat avantaj de 5 goluri și se părea că elevii lui Adrian Petrea au jocul sub control.

Dobrogenii au revenit după pauză, însă oaspeții, cu ex-băcăuanii Hanțaru și Broască în prim plan, conduceau cu 24-21 în minutul 48. Constanța a egalat, însă, la 24 în minutul 52, apoi, pe fondul impreciziilor din atacul advers, s-a desprins la 27-25 în minutul 57, după golul lui Nikolic. Finalul a fost dramatic: Cutura a aruncat peste poartă de pe semicerc cu 65 de secunde înainte de final, dar oaspeții au pierdut mingea pe atac, după o pasă greșită ! Șelaru a apărat aruncarea lui Malinovic, călărășenii au mai avut 7 secunde să egaleze, dar Fotache n-a reușit decât să obțină o aruncare de la 9 metri, pe care tot el a executat-o, fără succes.

HC Dobrogea Sud Constanța – Dunărea Călărași 27-26 (11-16). Marcatori: Nistor 7, Chikovani 5, Cutura 4, Nikolic 4, Malinovic 3, Crnoglavac 2, Vujovic 1, Buricea 1 / Grbavac 5, G. Bujor 5, Hanțaru 4, Broască 4, Gurkovsky 3, Dospinescu 2, Pejovic 1, Soare 1, Nosrati 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *