HC Dobrogea Sud obține prima victorie acasă, după un final de infarct

HC Dobrogea Sud a obținut duminică prima victorie pe teren propriu din actualul sezon al Ligii Zimbrilor, la capătul unei partide în care oaspeții s-au aflat la conducere mai bine de 50 de minute. Călărașiul a făcut o primă repriză foarte bună, a condus în permanență, a intrat la pauză cu un meritat avantaj de 5 goluri și se părea că elevii lui Adrian Petrea au jocul sub control.

Dobrogenii au revenit după pauză, însă oaspeții, cu ex-băcăuanii Hanțaru și Broască în prim plan, conduceau cu 24-21 în minutul 48. Constanța a egalat, însă, la 24 în minutul 52, apoi, pe fondul impreciziilor din atacul advers, s-a desprins la 27-25 în minutul 57, după golul lui Nikolic. Finalul a fost dramatic: Cutura a aruncat peste poartă de pe semicerc cu 65 de secunde înainte de final, dar oaspeții au pierdut mingea pe atac, după o pasă greșită ! Șelaru a apărat aruncarea lui Malinovic, călărășenii au mai avut 7 secunde să egaleze, dar Fotache n-a reușit decât să obțină o aruncare de la 9 metri, pe care tot el a executat-o, fără succes.

HC Dobrogea Sud Constanța – Dunărea Călărași 27-26 (11-16). Marcatori: Nistor 7, Chikovani 5, Cutura 4, Nikolic 4, Malinovic 3, Crnoglavac 2, Vujovic 1, Buricea 1 / Grbavac 5, G. Bujor 5, Hanțaru 4, Broască 4, Gurkovsky 3, Dospinescu 2, Pejovic 1, Soare 1, Nosrati 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.