Duminică fără surprize în Liga Zimbrilor

Etapa a opta a primului eșalon masculin a programat trei partide duminică seara, toate încheiate cu victoria echipelor care porneau favorite. Vicecampioana Potaissa Turda a avut probleme la Buzău doar în primele 25 de minute, după care s-a desprins treptat.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Egal dramatic la Bacău, victorie acasă pentru Turda

Potaissa Turda a câștigat primul meci al zilei de duminică din Liga Zimbrilor, învingând-o pe teren propriu pe CSM București. La Bacău, însă, a fost un duel pe viață și pe moarte între CSM-ul care nu l-a avut pe bancă pe Sandu Iacob, absent din motive medicale, și o echipă constănțeană care a venit pe malul Bistriței cu 5  absenți.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Constanța a bifat a patra victorie în campionat

HC Dobrogea Sud Constanța și Minaur Baia Mare s-au întâlnit duminică dimineață, în orașul de pe malul mării, într-un joc ce a opus două echipe de cupe europene. Iar partida nu a dezamăgit, măcar pentru faptul că s-au înscris multe goluri de la distanță cu execuții spectaculoase.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo câștigă la pas derby-ul cu Constanța

Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța s-au reîntâlnit duminică, pe terenul campioanei, la 39 de zile după jocul din Supercupa României, câștigat de constănțeni la Alexandria. De data aceasta, însă, meciul a fost echilibrat doar în primele 20 de minute, după care dobrogenii au făcut față cu greu forței ofensive a campioanei.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Vicecampioana, surclasată pe teren propriu de Constanța

Ultimul meci al etapei a treia din Liga Zimbrilor s-a disputat vineri după-amiază la Turda, vicecampioana Potaissa primind vizita ”bronzului” din sezonul precedent, HC Dobrogea Sud Constanța. Un joc care se anunța, bineînțeles, echilibrat, dar în care oaspeții s-au impus fără drept de apel.

Citește mai mult

Liga Europeană / HC Dobrogea Sud a rezistat doar o repriză în Polonia

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut categoric prima manșă din turul al doilea al Ligii Europene masculine, 14-25 pe terenul vicecampioanei Poloniei, Wisla Plock. Prima repriză a fost una extrem de ciudată, cu foarte puține goluri, în minutul 18 tabela arătând 2-1 pentru gazde !

Citește mai mult