Eden Hairi: ”60 de minute de muncă au fost irosite în 10 secunde”

Altădată un derby de locuri europene, disputa dintre echipele Sucevei și Bacăului este acum un derby al ”salvării”. Sâmbătă seara, CSU Suceava a învins-o și a depășit-o în clasament pe CSM Bacău, cu un gol înscris în ultimele secunde. Citiți ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane, Eden Hairi.

Citește mai mult

VIDEO / Declarații după Bacău – Timișoara 23-26, Cristi Fenici vorbește despre problemele financiare de la echipa bănățeană

Declarații de la conferința de presă de după partida CSM Bacău – SCM Politehnica Timișoara 23-26, din Liga Zimbrilor: Pero Milosevic, Cristian Fenici, Eden Hairi și Andrei Drăgan.

Citește mai mult

Eden Hairi și Pero Milosevic prefațează partida CSM Bacău – SCM Poli Timișoara

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori în trei săptămâni, ambele partide urmând să aibă loc la Bacău. Primul dintre ele se va disputa miercuri, de la ora 19, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Zimbrilor. Citiți declarațiile antrenorilor principali cu privire la acest meci.

Citește mai mult

Eden Hairi și Cristian Fenici, despre duelul Bacău – Timișoara, din Cupa României

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori la Bacău, în decurs de 3 săptămâni (21 noiembrie și 8 decembrie), prima dată în campionat, iar a doua oară  în Cupa României. Citiți ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane și căpitanul echipei timișorene.

Citește mai mult

VIDEO / Declarații după Dunărea Călărași – CSM Bacău 33-28, Serhiy Bebeshko: ”Ne cerem scuze pentru ultimele 7 minute”

Declarațiile făcute după partida Dunărea Călărași – CSM Bacău, din etapa a VIII-a a Ligii Zimbrilor, de antrenorii principali ai celor două echipe și de jucătorii Dragoș Hanțaru (Dunărea Călărași) și Bogdan Păunescu (CSM Bacău).

Citește mai mult

CSM Bacău vrea să debuteze cu victorie în Liga Zimbrilor

a debutul în Liga Zimbrilor, nou-promovata CSM Bacău nu va avea la dispoziție niciun jucător străin. Ucraineanul  Viacheslav Sadovyi este incomplet refăcut după o operație, în timp ce belarusul Bogdan Serhel, rusul Pavel Maksimov și sârbul Nikola Kurtes nu au încă vizele de ședere în România.

Citește mai mult