Eden Hairi, demis de la CSM Bacău

Conducerea nou-promovatei CSM Bacău a decis să se despartă de antrenorul Eden Hairi după 23 etape din sezonul regulat, în care echipa băcăuană a obținut 4 victorii și 19 înfrângeri, ocupând penultima poziție în Liga Zimbrilor. Paradoxul e că demiterea tehnicianului constănțean vine pe fondul unor evoluții în creștere ale echipei.

Citește mai mult

VIDEO / Declarații după CSM Bacău – Steaua 26-30 / Ovidiu Mihăilă: ”Eu sper ca echipa noastră să facă din nou performanță, lucru de care unii se îndoiesc”

Vedeți ce au declarat, după partida CSM Bacău – Steaua București 26-30, Ovidiu Mihăilă, Mihai Merlă, Eden Hairi și Alexandru Tărîță.

Citește mai mult

Dunărea Călărași a câștigat amicalul disputat la Bacău

CSM Bacău și Dunărea Călărași au susținut luni, în Sala Sporturilor din Bacău, un joc de verificare câștigat de echipa vizitatoare. Venită după cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei, echipa băcăuană a fost lipsită de aportul mai multor jucători. Declarații video Eden Hairi și George Șelaru.

Citește mai mult

Eden Hairi: ”60 de minute de muncă au fost irosite în 10 secunde”

Altădată un derby de locuri europene, disputa dintre echipele Sucevei și Bacăului este acum un derby al ”salvării”. Sâmbătă seara, CSU Suceava a învins-o și a depășit-o în clasament pe CSM Bacău, cu un gol înscris în ultimele secunde. Citiți ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane, Eden Hairi.

Citește mai mult

VIDEO / Declarații după Bacău – Timișoara 23-26, Cristi Fenici vorbește despre problemele financiare de la echipa bănățeană

Declarații de la conferința de presă de după partida CSM Bacău – SCM Politehnica Timișoara 23-26, din Liga Zimbrilor: Pero Milosevic, Cristian Fenici, Eden Hairi și Andrei Drăgan.

Citește mai mult

Eden Hairi și Pero Milosevic prefațează partida CSM Bacău – SCM Poli Timișoara

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori în trei săptămâni, ambele partide urmând să aibă loc la Bacău. Primul dintre ele se va disputa miercuri, de la ora 19, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Zimbrilor. Citiți declarațiile antrenorilor principali cu privire la acest meci.

Citește mai mult

Eden Hairi și Cristian Fenici, despre duelul Bacău – Timișoara, din Cupa României

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori la Bacău, în decurs de 3 săptămâni (21 noiembrie și 8 decembrie), prima dată în campionat, iar a doua oară  în Cupa României. Citiți ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane și căpitanul echipei timișorene.

Citește mai mult